Coronavirus

„Te interesează adevărul despre CORONAVIRUS???…” – Postarea care a devenit virală

 

Pe internet circulă cu repeziciune și este extrem de accesat următorul text:

„Te interesează adevărul despre Coronavirus ? ? ? . . . . Și despre măștile importate din China. . . .

Fii atent:
… În zile trecute, China a doborat orice record, absolut totul, a câștigat 20 de miliarde de dolari la prima știre și a achiziționat aproximativ 30% din acțiunile companiilor care aparțin Occidentului în China! Xi Jinping, comunistul de stânga, i-a întrecut pe europeni și pe democrații americani deștepți. A jucat un joc minunat în fața ochilor întregii lumi. Din cauza situației din Wuhan, yuanul (n.red- moneda națională a Chinei) a început să scadă, dar banca centrală chineză nu a luat nicio măsură pentru a opri acest accident.

Au existat, de asemenea, multe zvonuri conform cărora China nu avea măcar măști suficiente pentru a lupta împotriva coronavirusului. Aceste zvonuri, și declarația lui Xi Jinping potrivit căreia este gata să-i protejeze pe locuitorii Wuhan prin blocarea frontierelor, au dus la o scădere accentuată a prețurilor la acțiuni (44%) în industria tehnologică și chimică din China.
Rechinii financiari au început să vândă toate stocurile chinezești, dar nimeni nu a vrut să le cumpere până nu au fost devalorizate complet.

Xi Jinping – A făcut o mișcare măiastră în acest moment, el așteaptă o săptămână întreagă și zâmbește doar la conferințele de presă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special.
Și când prețul a scăzut sub limita admisă, a dat ordin să cumpere TOATE acțiunile de la europeni și americani deodată! Atunci „rechinii financiari” și-au dat seama că fuseseră păcăliți, desproprietariti și faliți, dar era prea târziu, deoarece toate acțiunile trecuseră în mâinile Chinei, care momentan nu numai că câștigă 2000 de miliarde de dolari, ci obțineau pe moca, cea mai mare parte a acestora înapoi devenind actionarul majoritar al firmelor construite de europeni si americani. Acțiunile în companiile lor de acum, și asa au devenit proprietari ai industriei grele de care depind UE și America, așa că de acum, prețul este stabilit de Partidul Comunist Chinez!

Veniturile companiilor lor nu mai depășesc granițele chineze, ci rămân în casă la ei, și păstrează si toate rezervele de schimb chinez și rezerve de aur!

Așadar, «rechinii financiari» americani si europeni s-au dovedit a fi proști și în câteva minute chinezii au strâns majoritatea stocurilor lor, din care acum obțin mii de miliarde de dolari în câștig! Nu a existat niciodată o operațiune atât de mare și o mișcare atât de genială în istoria bursei!

Despre virusul corona. . . Și măști importate din China. . . .
SAH MAT . . . . .”.

Ce spuneți?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button