Coronavirus

Serviciul de Ambulanță Județean BRAȘOV, ajutat cu măști și dezinfectant / Campania, în derulare

 

Voluntarii Beard Brothers Brașov au donat 1.450 de măști chirurgicale și 80 de litri de dezinfectant pentru Serviciul de Ambulanță Județean Brașov. O parte din produsele sanitare au fost livrate astăzi.

Beard Brothers s-a format în anul 2013 la Cluj, iar din 2017 asociația activează și la Brașov prin diferite evenimente de strângere de fonduri pentru susținerea diferitelor cauze din comunitate.

De-a lungul timpului, a organizat evenimente caritabile în Brașov pentru a susține proiecte educaționale, dar și mișcarea și o viață sănătoasă și pentru a promova artiștii locali, care le-au devenit deja parteneri în fapte bune.

„Având în vedere contextul în care ne aflăm cu toții și nevoia de ajutor a celor care luptă în linia întâi împotriva Covid-19, colegii noștri din Cluj au reușit să strângă din sponsorizări și donații o sumă de peste 500.000 de euro cu care au achiziționat și donat deja echipamente de protecție pentru personalul medical din spitalele din Cluj. Ne-am dorit să ne alăturăm și noi campaniei We Stand Together pentru a veni în ajutorul cadrelor medicale din Brașov, iar pentru asta suntem în căutare de parteneri și sponsori alături de care să putem susținem acest demers. În acest moment sunt de mare ajutor atât sponsorizările, cât și orice produse sau servicii care pot fi de folos personalului medical. Suntem în contact direct cu autoritățile și spitalele din Brașov pentru a obține un necesar de materiale, astfel încât să ne concentrăm eforturile pe nevoile reale ale acestora, dar și cu alte asociații care depun la rândul lor eforturi pentru aceeași cauză, ca să acoperim împreună nevoile”, a explicat Alexandra Ciucanu, în calitate de reprezentant al ONG-ului.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button