Coronavirus

Pediatrul brașovean Damian Baciu: „Statistica NU IARTĂ și nu poate fi ascunsă / Cei care vor fi trași la răspundere, în primă instanță, vor fi cu siguranță cei care…”

  • vaccin_20.jpg

„Statistica NU IARTĂ și nu poate fi ascunsă, indiferent de tertipurile utilizate. Pe măsură ce trece timpul datele vor arăta tragedia în care o mână de psihopați a împins întreaga omenire. Și cea mai oribilă acțiune este atacul asupra copiilor!”, a scris astăzi pediatrul brașovean Damian Baciu, referindu-se la posibilele reacții adverse ale vaccinurilor antiCOVID-19, îndeosebi în rândul copiilor.

„Cei care vor fi trași la răspundere, în primă instanță, vor fi cu siguranță cei care injectează: doctori, asistenți medicali…O idee foarte bună este de a le trimite prin e-mail, poștă cu confirmare de primire, sau personal, o scrisoare de asumare a responsabilității, pentru a conștientiza gravitatea actului pe care-l comit. Procedurile juridice, până la urmă, vor începe”, a adăugat pediatrul, care este specializat în vaccinologie.
Medicul brașovean s-a arătat în repetate rânduri împotriva campaniei de vaccinare antiCOVID-19 (atât la adulți, cât și la copii). 

VEZI ȘI:

COVID-19. Medicul brașovean Damian Baciu, recomandare pentru „copiii, adolescenții, tinerii și adulții care (…) au decis să se injecteze și care ulterior au prezentat orice fel de modificare a stării de sănătate”

 COVID-19. Medicul brașovean Damian Baciu, mesaj dur pentru „colega Gheorghiță” referitor la vaccinarea copiilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare