Coronavirus

Mesajul lui Titi Aur, aflat pe patul de spital: „M-am născut a doua oară!!!!”

 

Fostul mare campion de raliuri Titi Aur a transmis pe contul său oficial de Facebook un mesaj emoţionant legat de perioada foarte dificilă prin care trece (detalii  Pilotul Titi Aur, internat cu COVID: „Cu cât ești mai târziu venit, cu atât e mai greu” )

Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puţin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen şi sper ca într-o săptămână să pot să părăsesc spitalul, bineînţeles după refacerea analizelor. Nu sunt omul care îşi pune viaţa personală pe Facebook sau în comunicări frecvente, dar experienţa COVID mă face să vă transmit ceea ca am simţit. După şase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/minut, timp în care m-am simţit „strâns de gât” şi cu senzaţii dese de atac de panică, am reuşit să respir 20 minute fără mască. M-am născut a doua oară!!!!”, a scris pe facebook.
Titi Aur a ţinut să le transmită celor care încă nu cred în existenţa SARS-CoV-2 şi pentru cei care cred în tratamente făcute la domiciliu:
 „Din păcate mai există şi minţi „zăpăcite” care susţin ca e fake. Dacă nu ar fi fost şi astfel de comentarii ar fi însemnat că am ajuns în RAI. Încercaţi să vă feriţi de acest virus pentru că el chiar există şi ATENŢIE, cei care susţineţi public contrariul şi tratamentul făcut acasă „după ureche”, puteţi deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi! Cereţi ajutor de specialitate fără nici o ezitare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button