Coronavirus

„Legea carantinării, un început în forță al NAȚIONALIZĂRILOR? Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi de ar fi fost azi printre noi”

 
Acesta este titlul postării pe Facebook a Dr Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, care a scris:
 
„Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, pe scurt «Legea carantinării», pare a fi un cal troian împins adânc în miezul democrației. Un articol din legea care s-a împotmolit, momentan, la Senat, specifică faptul că un «infectat» își poate pierde, temporar, chiar și dreptul la proprietate, pe lângă faptul că poate fi luat cu forța din propriul domiciliu atunci când DSP-ul o cere!
 
Așadar, dragii mei, întrebați-mă să vă întreb! Deschidem poarta DICTATURII?! Doar pentru că politicienii ne spun că dau o lege dură, pentru că «ne vor binele», că vor «să salveze vieți»? Dar ce treabă au bunurile unui bolnav cu boala propriu-zisă?!
 
Alineatul 44, punctul 2: «Carantina bunurilor se instituie pentru bunurile suspecte de a fi contaminate, mijloace de transport sau alte bunuri suspecte de a fi contaminate, sau distrugere, după caz. Procedura de decontaminare sau distrugere se stabileşte prin ordin al ministrului Sănătății».
 
Deci, ne luați casele, domnilor politicieni? Legiuți că ne veți distrugeți bunurile dacă dvs veți decide că este spre binele sănătății noastre?! Dacă ești SUSPECT CĂ AI FI INFECTAT, practic nu mai ai nicio proprietate, pentru că orice ai atins se carantinează, nu? Nu credeți că mergeți mult prea departe, domnilor politicieni?! Vă reamintesc un vers din Imnul țării noastre DEMOCRATE, domnilor politicieni:
«Viață în libertate ori moarte!, strigă toți»”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button