Coronavirus

Ionuț Moșteanu (USR), despre certificatul verde la locul de muncă: „Vă spun că acest proiect va trece la Camera Deputaţilor”

 

După ce proiectul privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă a fost respins astăzi în Senat, liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, s-a arătat convins că proiectul va trece în Camera Deputaților (care este decizională).

În Senat, au lipsit doar două voturi „pentru” (au fost 67 și era nevoie de minim 69).

Într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului, Moşteanu a precizat că doi sau trei parlamentari de la USR au lipsit la votul din Senat din cauza unor probleme personale.

„Toţi senatorii USR prezenţi la vot au votat pentru introducerea certificatului verde. Colegii mei senatori au avut ceva probleme personale. Sunt doi sau trei care au lipsit. O să clarificăm acest lucru, o să avem această discuţie. Însă cu siguranţă, la Camera Deputaţilor – proiectul vine la Camera Deputaţilor – vom insista să intre în dezbatere imediat. Săptămâna viitoare va intra în dezbatere în comisii şi sperăm să dăm şi vot şi va trece. Vă spun că acest proiect va trece la Camera Deputaţilor”, a precizat Moşteanu.

VEZI ȘI:

Certificatul verde la locul de muncă, RESPINS de SENAT!

Update. Senatorul și medicul infecţionist Adrian Streinu-Cercel este împotriva certificatului verde la locul de muncă… „Chiar ne-a luat Dumnezeu mințile și nu mai putem să judecăm corect?”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button