Coronavirus

Dr. Adina Alberts, despre folosirea Remdesivir în tratarea COVID-19 … „Culmea românismului medical…”

 

Dr. Adina Alberts a scris astăzi despre „culmea românismului medical”, referindu-se la faptul că în ţara noastră, pentru tratarea cazurilor de COVID-19, păstrăm în scheme Remdesivir-ul, despre care OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) ne spune să îl scoatem şi blocăm utilizarea Ivermectinei, despre care EMA (Agenţia Europeană a Medicamentului) spune că am putea să o folosim în studiile clinice din spitale, chiar dacă deocamdată nu recomandă utilizarea acesteia în ambulator, iar OMS-ul spune că este sigură și poate fi folosită la scară largă.

Redăm integral postarea dr. Adina Alberts:

„OMS a emis o recomandare împotriva utilizării medicamentului Remdesivir la pacienții spitalizați, indiferent de severitatea bolii, deoarece nu există dovezi că acesta îmbunătățește supraviețuirea și are rezultate la pacienții Covid! Plus că Remdesivirul are efecte adverse importante, hepatice și renale. Această recomandare datează de la sfârșitul lunii noiembrie 2020. Și totuși, în protocolul național apărut în 20 dec 2020, Remdesivir-ul ocupă un loc de frunte.
Alexandru Rafila a declarat chiar și aseară în emisiunea dlui Radu Tudor, că medicii din România trebuie să respecte întru totul acest protocol național de tratament, pentru că “experții” din Ministerul Sănătății “rafinează” constant și periodic schema de tratament, în funcție de noile dovezi științifice care apar mereu. Ce poveste minunată….
Domnia sa mai spunea că, citez, «medicamente precum Hidroxiclorochina sau Azitromicina, deși și-au dovedit eficiența “in vitro”, totuși “in vivo” sunt ineficiente» am încheiat citatul. Și cu toate acestea ele există în protocolul național de tratament pentru Covid, precum și în majoritatea protocoalelor antiCovid din lume.
Mă întreb dacă domnul Rafila chiar a citit protocolul național de tratament pentru Covid?! Pentru că ultimele declarații ale domniei sale, de aseară, chiar ne-au băgat complet în ceață.
Și încă ceva…
EMA (Agenția Europeană a Medicamentului) a dat un comunicat oficial în care a zis clar că Ivermectina poate fi utilizată în studiile clinice randomizate! Nicidecum că ar fi toxică…. Domnul Rafila susține constant că Ivermectina este toxică… Cred că dl Rafila și cu dna Mahler sunt singurii medici de pe planeta asta pentru care Ivermectina este toxică. Ei combat cu atâta “stoicism” chiar argumentele pentru care Ivermectina a luat premiul Nobel, unul dintre cele mai importante fiind acela că ARE TOXICITATE FOARTE REDUSĂ și doar la pacienții cu parazitoze! Ei combat prospectul producătorului Ivermectinei. Ei combat studiile și declarațiile experților din întreaga lume cu o disperare care dă de gândit! Dl Rafila, reprezentantul României la OMS, combate OMS-ul însuși (priviți foto atașat). Atât de înverșunat este…
Culmea românismului medical. Adică păstrăm în schemele de tratament Remdesivir-ul, despre care OMS ne spune să îl scoatem… Și blocăm utilizarea Ivermectinei despre care EMA spune că am putea să o folosim în studiile clinice din spitale, chiar dacă deocamdată nu recomandă utilizarea acesteia în ambulator, iar OMS-ul spune că este sigură și poate fi folosită la scară largă.
q.e.d.”. 

Dr. Adina Alberts a scris, cu o zi în urmă şi despre tratamentul pe care l-a urmat când a fost diagnosticată cu COVID-19.

„Vă spuneam acum 3 luni, atunci când eu am avut COVID, că am început schema de tratament ÎN FORȚĂ, imediat ce am avut testul pozitiv.
Așa trebuie să faceți și dvs! NU PIERDEȚI NICIO ZI!
Și deși cu această atitudine și schemă de tratament sunt de acord foarte mulți medici de familie, totuși eu sunt cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor pentru publicarea ei.
Dl Răzvan Dumitrescu are voie să spună schema de tratament cu care s-a vindecat de Covid. Eu nu! Ce aberație….
Iată schema:
1. Azitromicină 500 mg, 1 cp pe zi, 5 zile. În protocolul UK este utilizată Doxiciclina cp de 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile și/sau Claritromicina cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.
2. Aspirina 75 mg, 1 cp pe zi, 15 zile
3. Probiotice, gama este vasta…
4. Famotidina/ Omeprazol/Pantoprazol
5. Paracetamol 500 mg, 1 cp la 8-12 ore, functie de simptomatologie
6. Vitamine C, D3, Zinc; unii medici dau și complex de vitamine B, vitamine A și E.
7. Quercetina cp 500, 1 cp la 12 ore.
8. Antitusive; eu am folosit doar siropuri naturale și Stodal – sirop de tuse homeopatic care se poate folosi și preventiv. Am mai folosit Extract de coacăz negru și ceai de cimbrișor”, a scris doctorul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button