Coronavirus

Dacă ar mai fi fost la comandă dr. Andreea Moldovan… Ce a spus Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății?!

 
România este sufocată de numărul foarte mare de cazuri Covid, în plin val 4 al pandemiei, fiind evident depășită de situație, dovadă multele decese și faptul că secțiile de Terapie Intensivă sunt sub o presiune imensă – vezi bilanțul de ieri: Peste 400 de NOI CAZURI COVID la Brașov! RECORD NEGRU în România! Bilanțul zilei…
 
Pe această temă a comentat și Vlad Voiculescu (USR PLUS), fost ministru al Sănătății, invocând-o pe dr. Andreea Căpâlna, ex-Moldovan, din perioada în care aceasta era secretar de stat. Respectivul a sugerat ca, dacă Andreea Căpâlna ar fi fost la comandă și acum, în ceea ce privește gestionarea pandemiei de coronavirus, țara noastră n-ar fi ajuns în această „prăpastie neagră”. Reamintim, dânsa lucrează acum la Organizația Mondială a Sănătății (OMS). În trecut a fost director medical la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.
 
In toata nebunia asta, ce mi se pare mai ingrozitor este senzatia asta ca oamenii au fost lasati de izbeliste de statul roman. Si cand spun de statul roman, nu mai spun de Klaus Iohannis si de Florin Citu. De data asta responsabilitatea merge mult mai adanc.
 
In momentul in care incidenta in Bucuresti era la un nivel care a tinut orase intregi din lumea civilizata in lockdown pentru saptamani intregi, proaspatul ales presedinte al PNL declara chiar de pe scena congresului «nu voi inchide mall-urile».
 
Cand seful guvernului spunea asemenea enormitati si continua sa pozeze in campionul relaxarilor, NIMENI din statul roman nu si-a gasit curajul sa ii spuna ca greseste sau sa spuna public lucrurilor pe nume, asa cum o facea Andreea Moldovan la inceputul acestui an.
 
Nimeni din Departamentul pentru Situatii de Urgenta.
 
Nimeni din Ministerul Sanatatii.
 
Nimeni din Institutul National de Sanatate Publica (institutie teoretic apolitica cu peste 400 de angajati, experti!).
 
Nimeni din Directiile de Sanatate Publice din toata tara.
 
Nimeni.
 
Multi din aceste institutii stiau foarte bine ce se va intampla dar au preferat sa taca. Sa nu supere.
 
Toti acesti oameni destepti din institutiile statului care au in fisa postului protectia sanatatii si a vietii romanilor s-au considerat mai intai subordonatii lui Florin Citu si abia apoi lideri responsabili in domeniul lor.
 
Da, au fost pe placul lui Florin Citu. Nu au fost luati la ochi de Administratia Prezidentiala.
 
Numaram insa deja mii de morti care puteau fi evitate.
 
Oare a meritat?”, a relatat Vlad Voiculescu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare