Coronavirus

COVID-19. Victor Ciutacu, infectat: Nu mi-am terminat socotelile cu viața asta

 

Confirmat zilele trecute cu noul coronavirus, jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit pentru prima dată duminică despre modul în care evoluează boala în cazul său.
Mă simt cât se poate de decent pentru stadiul bolii de până acum. Din fericire, simptomele nu au fost acute, nu am trecut printr-un stadiu al bolii care să necesite internarea într-o unitate spitalicească sau vreun medicament special. Sunt bine, pot spune că sunt un favorizat al sorţii având în vedere situaţia din spitale. Nu mi-am terminat socotelile cu viaţa asta. Eu chiar am fost precaut şi asta o arată şi că toţi oamenii cu care am luat contact în ultimele zile nu au păţit nimic.
(…) Marţi seară s-a întâmplat. Eram la mine în birou la 20:30 şi m-a luat un mare frison. Am luat două pastile, am venit în hală să anunţ subiectele. Două ore a fost foarte bine în timpul emisiunii. Am ajuns acasă, am mîncat. La ora 1 noaptea m-a luat un frison, apoi am transpirat patru tricouri. A doua zi dimineaţă aveam temperatura 35,1, când am vrut să plec la muncă am simţit că am puţină febră aşa că mi-am făcut testul. A doua zi dimineaţă a venit plicul. Eu am ieşit pozitiv, soţia mea e negativă. Am nasul înfundat. Am miros şi gust, spre mirarea mea şi a doctorilor. Forma de Covid-19 pe care am făcut-o se aseamănă cu o răcealăEu sunt omul care vine cu 40 febră la muncă și își face emisia. E vorba însă că îmbolnăvești pe alții. Dar din punct de vedere fizic până acum nu e nimic mai deosebit față de o răceală. E inconfortabil, evident că nu funcționezi la parametri maximi”, a declarat jurnalistul la România TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button