Coronavirus

COVID-19. Nelu Ploieșteanu, internat în stare extrem de gravă la ATI!

 

Nelu Ploieșteanu a fost internat în stare foarte gravă la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Interpretul de muzică lăutărească are plămânii extrem de afectați, iar familia se roagă pentru un miracol.
Artistului îi mai funcționează plămânii numai la o capacitate de 30%, iar anunțul a fost făcut chiar de către Mara Bănică, cea care a oferit mai multe informații legate de starea lui de sănătate.

„În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieșteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați in proportie de 70%”, a scris Mara Bănică, aseară, pe Facebook.

Mara Bănică a precizat că familia lui Nelu Ploieșteanu nu primește vești din partea medicilor, așa că a făcut un apel către aceștia, pentru a empatiza mai mult.

„Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viața de la tine, doar ca să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puțină empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulțumesc”, a continuat Mara Bănică, potrivit cancan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button