Coronavirus

COVID-19. BRAȘOV. Compania Apa mai intervine doar în cazurile de urgență

 

Începând de astăzi, Compania Apa Brașov nu va mai executa lucrări programate, necesare, în general, bunei funcționări a rețelelor de apă și canalizare.

Echipele de intervenție se vor deplasa doar pentru remedierea avariilor în alimentarea cu apă potabilă și pentru desfundări de canalizare, pentru a diminua contactul direct cu persoanele și pentru a preveni răspândirea COVID-19.

„Estimăm că această restricție va dura până la sfârșitul lunii aprilie. Vă asigurăm că toți angajații Companiei sunt instruiți și protejați pentru a asigura furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare la același nivel ridicat. Dat fiind contextul actual, întreruperile în alimentarea cu apă vor fi făcute pe perioade scurte de timp, iar reparațiile necesare vor fi programate atent și anunțate din timp”, a informat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Alina Bălătescu.

Aceasta a menționat că, lucrarea de astăzi, de pe bulevardul Victoriei, este necesară pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă potabilă.

„Manevrele care sunt efectuate în cazul cuplărilor de conductă presupun, de obicei, tulburarea apei pentru o scurtă perioadă de timp. Așa cum am anunțat, lucrările din zonă vor fi terminate în jurul orei 12.00″, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button