Coronavirus

Coronavirusul pune iar presiune pe Brașov / Câte cazuri s-au înregistrat ieri / Ce a spus șefa DSP despre lockdown

Coronavirusul pune iar presiune pe Brașov.

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a relatat, potrivit Radio România Actualități – Brașov, că la nivelul județului s-au consemnat ieri peste 700 de cazuri de Covid-19, din care 431 s-au înregistrat în municipiul Brașov.

„Nu este încă o situație alarmantă, dar vedem că totuși există o presiune pe Spitalul de Boli Infecțioase și va trebui în continuare să nu lăsăm garda jos și să menținem măsurile pe care cu toții le-am respectat în timpul pandemiei”, a relatat Văsii.

Coronavirusul pune iar presiune pe Brașov

La rândul său, Claudia Bularca, șefa DSP Brașov, a precizat, conform aceleiași surse: „Cazurile de Covid sunt în creștere. Totuși, nu avem cazuri severe, nu avem internați în Terapie Intensivă și încă n-avem raportate decese, dar atragem atenția populației să respecte regulile de igienă, să poarte mască în spații aglomerate. Deocamdată, atâta timp cât nu avem declarată stare de risc epidemiologic, nu vom discuta de un lockdown. Vedem ce măsuri se vor discuta la nivelul Ministerului Sănătății și deciziile se vor lua la nivelul respectiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Vai, vai! Vin vremuri grele pentru bombardieri, cocalari si trepanatii haur!!! Vai, vai! Trebuie sa se spele pe carabe! Trebuie sa stea la rand frumos, nu sa se impinga unii in altii! Trebuie sa isi puna masca pe mutre si… Citeşte mai mult »

Back to top button