Coronavirus

CORONAVIRUS ROMÂNIA. „ATAC” la Iohannis! Ce a spus Florin Călinescu?!…

 

Actorul Florin Călinescu, unul dintre jurații emisiunii de succes „Românii au talent” difuzată de PRO TV, a spus, așa cum au remarcat cei de la https://voxbiz.ro/, într-un live pe contul său de Facebook, că șeful statului ar fi doar un pion în mâna marilor puteri, revoltându-se că tăierile ilegale de păduri din țara noastră nu au fost stopate nici acum, în plină situație de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

„Această obrăznicie este aproape penală. Suntem idioții care vedem vehiculele cu copaci care pleacă din țară și nu face nimic… Totul cu complicitatea tuturor partidelor, președinților din ultimii 30 de ani. Iohannis este exponentul clar al unei republici prezidențiale. Când trebuie, ia un avion și merge să noteze ce are de făcut. Când furi un copac se sesizează și satelitul american, doar noi nu”.

Apoi, Florin Călinescu a abordat și subiectul 5G: „Orașul ăla din China, Wuhan, e primul cu 5G. Nu sunt prăpăstios și nici apocaliptic. Nu mi-e clar cui îi este folositor acest 5G. Să aflăm și noi la ce îi trebuie cetățeanului 5G. Probabil, totul este grăbit, chimicalizat. Totul de la semințe. Asta produce un venit imens unor economii de pe glob”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button