Coronavirus

CORONAVIRUS. Ludovic Orban a găsit vinovații pentru creșterea numărului de cazuri…

 

„Ne confruntăm cu un mediu politic în care foarte mulți lideri, de luni de zile, neagă pericolul, instigă populația la nerespectarea regulilor și inițiază alături de instituții aflate în slujba lor, și nu în slujba cetățeanului, tot felul de demersuri, cum a fost demersul care s-a judecat la Curtea Constituțională. Ce vă cer… toți miniștrii care aveți instituții care au competența legală de a verifica respectarea regulilor să mobilizați aceste instituții și să asigurați prezența lor în teren”, a declarat premierul Ludovic Orban, după ce Curtea Constituțională a decis că, în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus, internarea forțată, carantinarea și autoizolarea sunt ilegale.

Cu privire la un nou val de relaxare a măsurilor începând cu data de 1 iulie, primul ministru a spus, la Digi 24, că se va face o analiză la sfârşitul acestei săptămâni şi în funcţie de aceasta vor fi luate anumite decizii: „Vom face o evaluare sâmbătă şi duminică şi în funcţie de datele pe care le vom lua vom decide. Îmi doresc ca oamenii să fie în afara pericolului”.
 
În condițiile în care numărul cazurilor de infectare cu coronavirus rămâne în creștere, vor fi iarăși restricții, fie ele și locale. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare