Coronavirus

CORONAVIRUS. Ce spune dr. Beatrice Mahler despre vaccinul AstraZeneca

 

Managerul Institutului „Marius Nasta” din București, Beatrice Mahler, a recomandat, miercuri seară, în emisiunea „Legile puterii” de la Realitatea Plus, imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca, precizând că infecția cu Sars-Cov-2 poate duce la complicații mult mai grave.

În acest moment nu avem date științifice care să aducă o legătură între tromboze și vaccin. Mai mult, nu trebuie să uităm că infecția Sars-Cov-2 în evoluție are multe complicații, pacienții dezvoltă accidente vasculare cerebrale, infarct, complicații severe de tipul trombozelor care depășesc numărul celor din populația generală. Vaccinarea este soluția de a ieși și de a depăși această situație, care nu convine nimănui…Și noi, în spital, ne-am bucurat în februarie când nu mai erau ocupate paturile și nu erau atât de mulți pacienți Covid. Ne-am bucurat de evoluția favorabilă a pandemiei, ceea ce nu se mai întâmplă acum”, a explicat medicul.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button