Coronavirus

CORONAVIRUS BRAȘOV. Tot pe primul loc!

 

Județul Brașov se situează pe primul loc în țară, atât în ce privește numărul operatorilor economici care își vaccinează angajații la sediile și punctele de lucru proprii, cât și în privința numărului de angajați imunizați astfel.
Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19, echipele mobile de vaccinare din județul Brașov s-au deplasat la 75 de companii, unde au vaccinat 3.618 angajați.
Pe locul secund se situează județul Alba, cu 45 de agenți economici și 2.990 de salariați vaccinați la locul de muncă, iar pe cel de-al treilea – județul Hunedoara (22 de agenți economici), respectiv Maramureș (2.374 angajați vaccinați).  
De asemenea, județul Brașov ocupă locul al IV-lea la nivel național în privința ratei de acoperire vaccinale, cu 25,4%  în rândul populației rezidente și 30,9% în rândul populației eligibile (persoane cu vârsta de peste 16 ani care au indicație de a fi vaccinate).
Pe primele trei locuri se situează municipiul București (35,7% și 42,4%), județul Cluj (32,7% și 38,6%) și județul Sibiu (26,2%, respectiv 32%).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button