Coronavirus

CORONAVIRUS BRAȘOV. De ce sunt atât de multe cazuri?!…Explicații de la Prefectură

 

După ce dr. Andreea Moldovan a comentat asupra numărului mare de cazuri de infecție cu noul coronavirus în județul Brașov (CORONAVIRUS BRAȘOV. Dr. Andreea Moldovan știe de când… bulgărele a început să se rostogolească!), și Prefectura Brașov a dat detalii interesante, astăzi, pe marginea acestui subiect, prin purtătorul său de cuvânt, Alexandru Ganea.

„Există o transmitere comunitară extinsă în Braşov… De fapt, o cauză a numărului mare de persoane confirmate este că la noi în judeţ testează mult şi societăţile comerciale. Sunt teste făcute la cerere, pentru angajaţi. Cum laboratoarele din Braşov sunt ocupate, societăţile fac contracte de analize în alte judeţe, în Bucureşti. Dar, în momentul în care o persoană este confirmată pozitiv, ea e anunţată la DSP Braşov”, a declarat Ganea pentru Libertatea.

Despre situația la zi a pandemiei de Coronavirus din Brașov și din țară, citiți AICI: CORONAVIRUS ROMÂNIA. NOU RECORD de infectări pe zi! La BRAȘOV se menține numărul ridicat de cazuri


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button