Coronavirus

CHINA, dată în judecată de avocați din SUA pentru pandemia de COVID-19 / Ce a declanșat valul de infectări?!

  • piatawuhan.jpeg
 

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva Chinei, acuzând autoritățile de acolo că au provocat intenționat pandemia.
„Armata” de avocați solicită guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei, despăgubiri de 20 de trilioane de dolari.

Avocații acuză China că a generat numărul de decese cauzate de COVID-19 și că a furnizat sprijin material teroriștilor și a conspirat pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani.

În fapt, reclamanții susțin că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze și că a fost scăpat înainte de vreme de la Institutul de Virologie Wuhan, unde ar fi fost „pregătit” pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, după cum a menționat avocatul Larry Klayman.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan.

Acuzații la adresa Chinei au venit și din partea organizației non-guvernamentale Reporters sans frontieres (RSF), potrivit căreia, coronavirusul a devenit pandemie pentru că presa chineză nu este liberă. Potrivit unui comunicat al organizației RSF, fără controlul şi cenzura impuse de autorităţi, presa chineză ar fi informat mult mai devreme publicul despre gravitatea epidemiei de coronavirus, salvând mii de vieţi şi evitând – poate – pandemia.

La nivel mondial, virusul COVID-19 a infectat peste 775.000 de persoane, iar 37.000 și-au pierdut viața, arată cel mai recent bilanț worldometers.info.

Pe de altă parte, mulți cercetători au neagă teoria conspirației potrivit căreia ar fi fost creat de om. Se crede că, în fapt, piața din Wuhan (foto 2), unde se vindeau și animale moarte și animale vii, inclusiv păsări și pești, ar fi favorizat infectarea cu acest virus. Spațiul insalubru ar fi determinat transmiterea de virusuri de la animale la oameni, conform https://trendingposts.net/, unde găsiți mai multe informații!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button