Coronavirus

Ce se întâmplă cu vaccinarea antiCOVID-19 de la 1 iulie

  • vaccinare_8.jpg

Pe 1 iulie va intra în vigoare noua politică de vaccinare împotriva COVID-19, după cum a anunțat secretarul de stat Andrei Baciu. De la acea dată, vaccinarea antiCOVID-19 se va mai realiza doar la medicii de familie.

Prin urmare, perioada de tranziție de la vaccinarea de tip «campanie» împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie. Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie.
Recomand din nou vaccinarea drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-Cov-2 și o consider extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc”, a scris Andrei Baciu, pe pagina sa de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button