Coronavirus

Ce a pățit un bărbat aflat în IZOLARE la un hotel din BRAȘOV! Plan HALUCINANT pus la cale de recepționer!

 

Un bărbat care stătea în izolare la un hotel din Brașov, la întoarcere din străinătate, a fost la un pas de a fi înșelat de recepționar și de un fals polițist, care au vrut să profite de faptul că omul nu a respectat cu sfințenie obligația de a rămâne în cameră.

Cei doi au încercat să-l convingă pe client să plătească o așa-zisă mită de câteva sute de euro către o angajată (imaginară) a Direcției de Sănătate Publică Brașov, deoarece a încălcat măsura de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Potrivit libertatea.ro, bărbatul, care se întorsese de la muncă din Belgia, în 14 octombrie anul trecut, coborâse din hotel la autoturism, pentru a-și întâmpina soția, care a vrut să i se alăture în unitatea respectivă.

La intrarea în hotel, bărbatul a fost abordat de recepționerul hotelului și de cel care s-a prezentat drept polițist și care a spus că se afla în control, alături de un inspector DSP, când au constatat că lipsea din camera de hotel. Așa-zisul polițist s-a oferit să scape de problemele cu DSP-ul, dacă îi dă bani pentru funcționar.

Pentru a fi convingători, recepționerul i-a spus clientului că polițistul a ridicat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale hotelului, în care se vede cum iese din unitate.

În timpul „negocierilor”, falsul polițist l-a asigurat pe bărbat că va șterge imaginile.

În schimbul favorurilor, bărbatului i s-au cerut 650 de euro.

Recepționarul și falsul polițist au fost prinși în flagrant, conform libertatea.ro. Acuzațiile sunt de tentativă la înșelăciune și trafic de influență, respectiv complicitate la trafic de influență.

Cei doi au fost condamnați, pe 3 februarie, la un an și șase luni închisoare cu suspendare, în cazul recepționerului, respectiv un an și cinci luni cu suspendare pentru bărbatul care s-a pretins polițist, după cum notează sursa citată. Condamnarea în cazul acestuia din urmă a fost contestată de procurori, care apreciază că pedeapsa este prea blândă, având în vedere că este cunoscut cu antecedente penale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button