Coronavirus

BRAȘOV. Virusul… panicii golește magazinele

  • rafturi-goale2.jpg
  • rafturi-goale3.jpg
  • rafturi-goale1.jpg
 

După ce italienii, la care s-au înregistrat multe cazuri de îmbolnăviri provocate de COVID19 (coronavirus) și decese, au dat năvală în centrele comerciale pentru a se aproviziona ca pentru Apocalipsă, de două zile, nici românii nu s-au lăsat mai prejos. Și, deși brașovenii, în general, par mult mai raționali, se pare că isteria coronavirus i-a cuprins și pe ei. Rafturile supermarketurilor, pline de clienți ca în preajma sărbătorilor, s-au golit în maximă viteză, la case fiind cozi lungi de oameni cu cărucioarele vârf. Interesant e că, pe lângă conserve, se cumpără alimente de primă necesitate: ulei, făină, zahăr, mălai. În cantități industriale.

Un cititor myTEX.ro, Fejer Alexandru, ne-a trimis câteva imagini grăitoare de azi dimineață din Kaufland Calea București.

Cumpărătorii nu recunosc că panica nejustificată îi mână, iar cei care sunt dispuși să justifice fac scenarii: „Virusul va ajunge și în România. Țările europene se vor izola, își vor păstra bunurile pentru cetățenii lor. Noi, cu aprovizionarea din import, vom avea mari probleme. Și cu vânzarea vor fi probleme. Și bancnotele sunt un mijloc de contaminare. Încă nici nu ne dăm seama cât va fi de greu. Întreprinderi închise, magazine închise, oameni fără salariu, fără alimente, fără nimic…”. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button