Coronavirus

BRAȘOV. Noi reguli anti-COVID în piețele agroalimentare

 

La sugestia reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Brașov și a celor de la Direcția de Sănătate Publică, prefectul Mihai Cătălin Văsii a convocat o întâlnire cu reprezentanții administrațiilor piețelor din municipiul Brașov și ai Poliției Locale, în vederea luării unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus în aceste zone aglomerate.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pe care îl prezidez, a emis o hotărâre prin care, în toate piețele agroalimentare in județ, zonele de intrare să fie separate de zonele de ieșire, creându-se astfel un flux care să reducă riscul de contaminare. Hotărârea va fi comunicată primăriilor și comitetelor locale pentru situații de urgență, care au obligația de a o pune în aplicare. De asemenea, voi avea o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor din județ cu atribuții în combaterea epidemiei de COVID-19, pentru a acorda o și mai mare atenție piețelor agroalimentare, atât în respectarea fluxului de intrare-ieșire, cât și a măsurilor de protecție sanitară de către producători, comercianți și cumpărători”, a declarat prefectul Brașovului (video).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button