Coronavirus

BRAȘOV. Liber în parcuri! Însă șahul se va juca fără chibiți

 

Primăria Brașov a anunțat că, odată cu relaxarea restricțiilor, decisă de Guvern, vor fi redeschise parcurile publice din Brașov, măsura urmând a fi propusă aprobării Comitetului Local pentru Situații de Urgentă Brașov. Totuși, potrivit primarului George Scripcaru, brașovenii care vor să meargă în parc vor trebui să respecte regulile de distanțare socială, cum ar fi să joace șah fără chibiți.

„Având în vedere măsurile de relaxare care vor intra în vigoare începând cu 15 mai, dar și declarația premierului de astăzi cu privire la măsurile de relaxare, am luat decizia de a propune Comitetului Local pentru Situații de Urgență ca, începând cu data de 15 mai, să fie permis accesul tuturor brașovenilor în parcurile din municipiu, dar cu respectarea măsurilor privind distanțarea socială. Astfel, dacă doi brașoveni vor să joace șah în parc, nu va fi o problemă, dar vor face acest lucru fără a fi înconjurați de chibiți. Această măsură de relaxare nu se aplică locurilor speciale de picnic, accesul în aceste zone fiind în continuare interzis”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button