Coronavirus

BRAȘOV. Încă 1.500 de teste COVID-19 la Spitalul de Boli Infecțioase, cele mai multe din donații… / Câte au fost folosite

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Brașov, dr. Maria Cocuz, această unitate sanitară a mai primit 1.500 de teste COVID-19, care se adaugă celor 1.401 care erau disponibile astăzi la prânz.
Din noul lot de teste, 1.000 sunt primite din donații, iar 500 sunt facturate de către spital.

Dacă luăm în calcul că vineri erau circa 2.900 de teste, din declarațiile oficiale ale președintelui Consiliului Județean, Adrian Veștea, și ale prefectului Cătălin Văsii, putem trage concluzia că în ultimele zile au fost testați circa 1.500 de brașoveni.

Confirmări oficiale nu se pot da. „Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică”, reamintește în fiecare raport zilnic Instituția Prefectului județului Brașov

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button