Coronavirus

BRAȘOV. Cum se intră la Dedeman, Jumbo, Pepco sau Decathlon

 

Odată cu intrarea în vigoare a noilor decizii la nivel guvernamental, Hotărârea de Guvern 1.130 de vineri fiind completată luni de HG 1161, de marți, românii nu mai pot intra în magazinele considerate neesenţiale, fără să prezinte certificatul verde care să ateste că sunt vaccinaţi sau au trecut prin boală (detalii: BRAȘOV. Fără certificat verde COVID-19 într-un mare magazin). Și nu e vorba doar despre centre și parcuri comerciale (inclusiv supermarketurile sau hypermarketurile din ele). În această situaţie se regăsesc magazinele de bricolaj (gen Dedeman, Hornbach, Brico Depot, Leroy Merlin), dar și alte magazine cu alte specializări, cum ar fi Altex, Decathlon, Jumbo, Pepco. 
Conform HG 1161/25.10.2021, începând de astăzi 26.10.2021, accesul în magazinele Dedeman este permis numai pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. În continuare, sunt în vigoare regulile privind păstrarea distanței de minimum 2 metri fața de oricare persoană din magazin, purtarea corespunzătoare a măștii de protecție, triajul epidemiologic și măsurarea temperaturii”, se arată, de exemplu, pe pagina de Facebook a Dedeman.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button