Coronavirus

BRAȘOV. Acțiune a Breslei Cârciumarilor Brașoveni, susținută de primarul Allen Coliban: „Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă de mari încercări”

 

Membri ai Breslei Cârciumarilor Brașoveni nu au rămas indiferenți la situația piețarilor și s-au gândit să le facă o bucurie ducându-le mâncare caldă, pentru a mai uita de frigul în care lucrează.

„Am fost, am dus mâncare caldă celor care îngheață la tarabele din Piața Dacia. Mai mergem și în următoarele zile :)”, au anunțat reprezentanții Breslei Cârciumarilor Brașoveni pe Facebook, unde au postat și un filmuleț.

Acțiunea nu a trecut neobservată de primarul Brașovului, Allen Coliban, care a transmis următorul mesaj:
„Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă de mari încercări. Vă recomand să vă faceți cumpărăturile de la micii producători din piețe.
Și, dacă obișnuiți să comandați de mâncare la prânz, să alegeți să susțineți restaurantele care, la rândul lor, își fac aprovizionarea de la producătorii locali”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button