Coronavirus

Adelina Pestrițu, confirmată cu COVID-19 / A povestit cu ochii în lacrimi prin ce trece

 

Adelina Pestrițu are COVID-19, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu virusul SARS-CoV-2. Ea a povestit cu lacrimi în ochi prin ce trece.
În momentul anunțului, Adelina Pestrițu era în parcarea spitalului, așteptând să fie preluată. Ea a povestit că a intrat în contact cu o persoană care avea COVID-19 și că, ulterior, au fost testați și membri ai familiei ei, soțul acesteia fiind negativ.

Bruneta le-a transmis prietenilor săi virtuali să aibă grijă cu cine intră în contact și cel mai important să poarte mască de protecție.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent (…)”, a povestit Adelina Pestrițu pe Instagram.

„Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Vreau să vă mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

„Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te fereșți de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune!”, a mai scris fosta prezentatoare tv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button