Politic

AUR Brașov – „atac” la primarul Coliban / În legătură cu drumul Gorița

AUR Brașov – „atac” la primarul Coliban.

Partidul condus de George Simion pare că a intrat, deja, în campanie electorală. Cel puțin la Brașov. Iar principalul vizat este primarul USR Allen Coliban (foto) – Un prim exemplu, AICI.

AUR Brașov – „atac” la Coliban. Acum, Alianța pentru Unirea Românilor Brașov are începutul de text în… limba engleză: „Ops he did that again!”. Apoi s-a relatat:

„Conturile Primăriei Brașov au fost blocate miercuri, 1 martie, de către Trezorerie, la solicitarea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

De ce? Pentru că, din octombrie 2022, adresa AFIR prin care se solicita rambursarea banilor cheltuiți de municipalitate cu acest proiect a fost ascunsă de către primarul Allen Coliban, adresă la care nu a răspuns nimeni! Mai exact, este vorba despre banii pe care AFIR trebuie să îi recupereze, din cauză că Allen Coliban și USR au blocat, nu doar realizarea drumului forestier «Gorița» din fonduri europene nerambursabile, ci și reabilitarea a patru drumuri forestiere existente.

Însă, de remarcat este că, deși USR nu a fost de acord cu acest proiect încă de la început, cu toate acestea, proiectarea drumului Gorița a fost realizată de un membru al organizației județene USR și ulterior, după ce s-au încasat banii, partidul s-a lansat într-o campanie dură împotriva acestei investiții.

Dacă celor din USR tot le-a plăcut să încaseze banii, să îi și dea înapoi, mai ales că Allen Coliban promisese în plenul unei ședințe de Consiliu Local că va găsi soluții ca finanțarea nerambursabilă să nu fie pierdută.

Prejudiciul este de 180.000 lei”.

De văzut care va fi candidatul AUR pentru fotoliul de primar la Brașov și ce strategie va adopta partidul…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Ne ajungeau latraturile prostaletului putinist chiar nu era nevoie sa mai va coborati pana acolo incat sa repostati ce clampane hauristii pe facebook sau pe unde se etaleaza ei. Iata si cum se incheie repostarea: “De văzut care va fi… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Willy
Barbu Gh.
1 an în urmă

Când Mama Natură vrea să-și bată joc de tine, te deviază de cap. De cap, nu de minte, că minte deja este prea mult spus. Și cel mai bun exemplu este deviantul de rit pidosnic, vilighei. Cum să nu aibe… Citeşte mai mult »

Anti Coliban
1 an în urmă

Primar asa prost si incompetent nu a avut Brasovu…asta mai mult frecventeaza facebook-ul decat primaria

Back to top button