Expres

Horoscop 27 februarie. O zi controversată pentru Lei, veniturile Taurilor pot crește astăzi în mod surprinzător

Horoscop 27 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Este momentul să închei unele relații cu persoanele din anturajul apropiat. Contextul astral al zilei îți oferă șanse bune pentru a înțelege cine iți este cu adevărat prieten și cine doar profita de pe urma ta. Mentalul este tensionat, astfel că poți obosi sau poți gafa serios daca te afunzi în activități intelectuale și discuții ample. Noutăți relaționale. Călătorește cu prudență și evită promisiunile de orice fel.

Taur

Veniturile tale pot crește astăzi în mod surprinzător, ajutate fiind de influențele astrale de astăzi. Reorganizarea bugetului de venituri-cheltuieli și discuțiile cu specialiști în investiții financiare au șanse bune. Din colaborări sau dinspre partenerul de viață iți vor veni informații prețioase legate de bani și favoruri. Evita cheltuielile extravagante și hazardarea în planuri iluzorii!

Gemeni

Zi importantă pentru că energiile astrale te ajută să rezolvi treburi restante. Debarasează-te de idei, tabuuri, planuri și relații care te țin în loc sau care-ți consumă prea mult resursele materiale și energia vitală. Răsfață-te cu o plimbare în aer liber sau cu o ședință la un salon de întreținere corporală. Spre seara iți vor veni în minte revelații despre cum să atingi succesul, cu eforturi minime, dar eficiente.

Rac

Pe căi mai puțin obișnuite primești astăzi informații deosebite,. Se recomanda odihna, evitarea stresului și spatiile aglomerate. Sănătatea este vulnerabila, astfel că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului digestiv și ale sistemului respirator. Evita, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Conflicte profesionale mocnite.

Leu

O zi controversată în relațiile cu prietenii, dar și în ceea ce privește proiectele profesionale, relațiile cu asociațiile, organizațiile, grupurile de interese. Se conturează o etapă nouă vizavi de aceste chestiuni. Este bine să fii prudent, deoarece nu este ceea ce pare. Greu de stabilit clar cine te sprijină cu adevărat și cine doar se preface pentru propriile interese personale, interese total diferite de ale tale.

Fecioară

Gândurile și eforturile tale se concentrează astăzi pe segmentul profesional, în special pe relația cu șefii. Este o zi deosebită, pentru că influențele astrale vor declanșa o etapă nouă. Se vor schimba condițiile de muncă, salarizarea, dar și felul în care vei relaționa cu șefii, colegii, subalternii. Rezervă momente de liniște și singurătate, pentru a analiza pe îndelete ceea ce se petrece la serviciu.

Balanţă

O zi interesantă pentru tot ce ține de mentalul superior, pentru rafinare și elevare sufletească. Primești influxuri deosebite pentru a face un salt evolutiv. Este bine să rezervi momente pentru meditație, vizionarea unor filme bune sau pentru dialoguri cu oameni erudiți. Poate intra în discuție o călătorie îndepărtată, abordarea unor cursuri sau documentarea pentru o temă profesională.

Scorpion

Se conturează schimbări în plan financiar. Este vorba fie despre lămurirea unor plati sau datorii fata de alții, fie despre achitarea propriu-zisa a acestora. Sunt posibile dialoguri tensionate pe seama banilor și bunurilor comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii. Se recomanda prudenta, calm, răbdare și evitarea investițiilor pe termen lung. Etapă financiară nouă.

Săgetător

Contextul astral al zilei îți oferă șanse bune de a încheia parteneriatele care nu mai funcționează. Pare dificil să te desprinzi din situații și relații cunoscute, confortabile într-o anumită măsură, dar o alegere tot trebuie făcută. Privește atent la ceilalți, la partenerul de viață, la acțiunile comune desfășurate cu alții. Pastrează doar ce îți dictează sufletul. Se pregătesc alte parteneriate să intre în scenă pentru tine.

Capricorn

Ziua este tensionata, mai ales la locul de munca. Energiile astrale aduc forfotă printre colegi, deoarece băț clopotele schimbării regimului de muncă. Se încheie o activitate profesionala, o etapa importanta, începe o altă etapă, iar raporturile tale cu munca și implicațiile ei vor fi cu totul altele de acum încolo. Este momentul să decizi ce faci mai departe în câmpul muncii. Gândește-te la o noua ocupație!

Vărsător

Relațiile sentimentale intra într-un proces de reconfigurare. O relație amoroasa veche, fie își modifica termenii și condițiile de desfășurare, fie se încheie definitiv. Însă, sunt șanse pentru a se înfiripa o relație nouă sau chiar să apară un copil. Prudență și discernământ, pentru că subiectivismul în aprecieri este la cote periculoase. Și relația cu copiii se vă schimba în mod benefic.

Peşti

Se întrezăresc schimbări importante în segmentul familial, cu efecte pe termen lung. Energia zilei te impulsioneză să-ți revizuieșți, pe de o parte, atitudinea fata de membrii familiei și față de rude, iar pe de alta parte, casa vă deveni de acum încolo, centrul universului pentru tine. Fii alaturi de cei dragi, implica-te serios în treburile casnice și bucura-te de toate!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare