Sport

România – ștafetă excelentă la Mondialele de biatlon

România – ștafetă excelentă la Mondialele de biatlon.

Astăzi, la Oberhof, în Germania, s-a disputat proba de ștafetă masculină contând pentru Campionatele Mondiale de biatlon – seniori.

Franța a câștigat medalia de aur, echipa Norvegiei – marea favorită – a sosit pe locul 2, în timp ce Suedia a luat „bronzul”. Situația din poligon a fost extrem de complicată, din cauza vântului, care a bătut în rafale.

România – ștafetă excelentă la Mondialele de biatlon. În componența George Buta, Dmitrii Shamaev, George Colțea, Raul Flore, România a terminat pe locul 8, la 4.48.6 minute de echipa învingătoare. Se știe, Buta, Colțea și Flore sunt brașoveni! Clasamentul complet – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] locul 4 la Mondiale. Andreea Mezdrea a obținut această performanță la Campionatele Mondiale de biatlon juniori de la Shchuchinsk (Kazahstan), în proba de 12,5 kilometri individual. Ea a fost la doar 13 […]

1 an în urmă

[…] el a fost component al ștafetei României ce a ocupat, recent, locul 8 la Campionatele Mondiale de biatlon de la Oberhof. Colțea a concurat în schimbul al treilea, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare