Expres

Horoscop 16 februarie. Segmentul amoros începe o nouă etapă pentru Fecioare, Vărsătorii au nevoie de odihnă

Horoscop 16 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Solicitările venite dinspre segmentul relațiilor socio-profesionale sunt provocatoare, incitante la prima vedere, dar ascund multe și mărunte în spatele aparențelor. Ți se pot oferi șanse deosebite de a avansa la locul de munca, a-ți schimba imaginea în ochii celorlalți și de a te reorienta profesional. Totuși, nu pune baza pe cele discutate sau propuse acum.

Taur

Se conturează noi posibilități de relaționare cu străinătatea, fie prin a merge la lucru undeva, departe de tara natala, fie pentru a studia pe termen lung în scoli străine. Mentalul tău primește influxuri astrale deosebite pentru a trasa planuri mărețe, de a adopta noi filozofii de viață și de a-ți largi orizontul cunoașterii. Relaxează-te cu o lectura buna sau cu un spectacol de teatru!

Gemeni

Tema banilor și bunurilor comune cu alții vor cunoaște răsturnări de situație începând astăzi. Discutând cu cineva apropiat vei reuși să găsești variante noi de căștig de la și prin alții. Însă, în paralel ar fi înțelept să tii cont și de aspectele mai puțin vizibile ale segmentului financiar, deoarece exista hibe care apar din când în când. Cheltuielile ar trebui reduse la maxim.

Rac

Astăzi se vor evidenția segmentul relațiilor parteneriale. Constatările privitoare la desfășurarea parteneriatului de cuplu sau a celor profesionale ar trebui luate în calcul, iar în urma lor decide în consecință. Este clar că lucrurile nu mai pot merge că până acum. Fii prudent și vorbește strictul necesar. Unii vor specula fiecare vorba sau gest.

Leu

Astăzi este bine să fii atent la sănătate și la domeniul muncii. Se pot accentua pe de o parte, afecțiuni vechi, iar pe de alta parte, se pot accentua și temerile referitoare la locul de muncă. Acum poți înțelege ce se petrece cu adevărat cu trupul și sufletul tău. Insă și în privință locului de munca este cazul să iei măsuri.

Fecioară

Segmentul amoros începe o nouă etapă, fie că este vorba despre schimbarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei, fie că renunți la o relație veche, fie că te orietenzi spre o relație noua. Ești ajutat din astral să înțelegi cât este de importanta pentru tine afecțiunea oamenilor dragi și compania lor. Acum poți învață să dăruiești fară să aștepți ceva în schimb.

Balanţă

Se anunță schimbări importante în segmentul domestic. Ceva din forul tău interior te vă indemna la a-ți reordona spațiul în care locuiești, la achiziționarea unor obiecte patrimoniale de valoare și la a te apropia mai mult și mai bine de membrii familiei și de rude. Impune-ți punctele de vedere cu măsură și tine cont și de părerile celorlalți.

Scorpion

Energia zilei te predispune la modificarea multor idei și concepții despre lume și viață. Sunt momente favorabile pentru revelații și stări interioare deosebite. Poate apărea o mare dorință de însingurare și detașare de tot și toate. Călătoriile care intervin acum, chiar și la nivel de plan iți vor aduce relații noi cu oameni de buna calitate. Ferește-te de excese!

Săgetător

Banii și modalitățile de creștere a veniturilor din activitatea profesională reprezintă tema principală a zilei. Informațiile primite pe cai mai puțin obișnuite sunt revelatoare și pline de înțelesuri ascunse. Pe de alta parte, sunt momente bune și pentru a-ți îmbunătăți sistemul valorilor morale. Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Capricorn

Iată o zi în care energia ta vitală fluctuează mult. Fereste-te de eforturi, discuții aprinse, promisiuni sau decizii majore. Izolează-te în locuri liniștite și visează cu ochii deschiși la tot ce ți-ai dorit vreodată. Trasează noi direcții de viață! Au șanse deosebite de a se realiza întocmai.

Vărsător

Odihna, introspecția, meditația interioară, contemplarea vieții și a frumuseților ei, acestea sunt ele mai potrivite activități la sfârșitul acestei săptămâni. Energia acestor zile te îmbie numai la a te ocupa de tine și sufletul tău. Fereste-te de eforturi, deoarece exista riscul apariției neplăcerilor legate de sănătatea întregului organism.

Peşti

Atenția iți vă fi atrasa astăzi de relațiile cu prietenii și portectorii din segmentul profesional. Sunt posibile dispute, neînțelegeri, chiar și desprinderi definitive de oameni cunoscuți demult. Contextul astral din aceste zile te ajuta să pui la punct relațiile cu persoanele menționate și să-ți alcătuiești un alt sistem de valori personale.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button