Expres

Horoscop 8 februarie. Fecioarele au o mare dorință de a schimba totul, posibile răsturnări de situație în carieră pentru Săgetători

Horoscop 8 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Activitățile de la serviciu sunt prioritare pentru tine și astăzi. Ești hotărât să-ți schimbi atitudinea fata de munca și implicațiile acesteia, însă acționează cu prudență. Provocări profesionale interesante. Pe de alta parte, sănătatea este vulnerabilă. Evita pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirugicale! După-amiaza fă o plimbare în aer liber și odihnește-te.

Taur

Iată că și astăzi, cei dragi alcătuiesc subiectul principal al zilei. Primeșți imbolduri pentru a-ți pune ordine în relația cu cineva drag. Ori te hotărășți sî închei o relație, ori vei dori să o oficializezi. Discerne cu prudenta, pentru că hotărârile luate acum vă trebui să le duci la bun sfârșit. Sunt posibile și discuții contradictorii sau schimbări de atitudine în relația părinte-copil.

Gemeni

O zi excelența și astăzi pentru segmentul familial și domestic. Se întrezăresc schimbări majore în spațial locativ și în relațiile familiale. Poți face curățenii generale, reamenajări de decor sau chiar te poți gândi la achiziționarea unei noi locuințe sau a unui teren. Pe de alta parte, fii atent la sănătatea și problemele unui membru al familiei. Sunt posibile dialoguri aprinse, dar ai răbdare și ascultă și părerile celorlalți.

Rac

Astăzi s-ar putea să faci un drum important. Fie este vorba despre o problema de familie, fie vă trebui să te ocupi de un curs. Relațiile cu neamurile și cu prietenii apropiați pot cunoaște turnuri deosebite. Provocarea momentului vizează sfera comunicării și a relațiilor cu cei apropiați. Poate ar fi bine să te îndepărtezi de unii prieteni pentru a face loc altora noi.

Leu

Aspectele financiare te preocupă și astăzi. Se conturează schimbări la capitolul bani și bunuri materiale. Poți primi cadouri surpriză, recompense sau vesti legate de salariul primit de la un loc de munca. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și verifica în permanenta situația bugetului de venituri și cheltuieli. Energia vitala este scăzută, așa încât odihnește-te mai mult și lasă grijile deoparte.

Fecioară

Și astăzi este multă dinamică în preajma ta. Simți o mare dorință de a schimba totul în jurul tău. Bine ar fi să începi cu propria ta persoana și cu modul de relaționare cu cei din jur. Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Găsește un echilibru intre ce iți dorești tu și ce iți oferă ceilalți. S-ar putea să decizi să te retragi dintr-un proiect sau o relație mai veche.

Balanţă

Energia zilei te îndeamnă să fii cât mai discret. Sănătatea fluctuează mult, așa încât fii prudent și ocupa-te doar de activitățile de rutină. Evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. S-ar putea să descoperi multe nereguli în relațiile colegiale, însă de data asta fii doar observator și nu raspunde la provocări. Spre seară, o plimbare în aer liber te ajută mult și bine.

Scorpion

Și astăzi apar situații interesante în sfera prietenilor. Vei fi tentat să-ți reconfigurezi aceste relații. Unele relații se pot sfârși, dar altele noi pot apărea la orizont. Incearcă să discerni cu atenție ce oameni mai păstrezi alături de tine. S-ar putea că un protector să-și retragă ajutorul care ți l-a oferit până acum. În a doua parte a zilei, cei dragi îți vor solicita compania.

Săgetător

Continuă și astăzi aspectele referitoare la șefi, autorități, conducere. Mai sunt posibile răsturnări de situație în cariera, însă vor aduce și ceva bun. Se conturează o noua etapa în ceea ce privește statutul tău social. Chiar daca pe moment apar neplăceri, ia aminte la ce iți reproșează ceilalți și alcătuiește-ți noi planuri de acțiune. În a doua parte a zilei, o reuniune cu membii familiei te poate ajuta mult.

Capricorn

Aspectele referitoare la străînătate, călătorii, secvențe de învățare continuă și astăzi să-ți solicite atenția și eforturile. Sunt posibile călătorii în afara granițelor tarii pentru studii sau de agrement. Totuși, restricțiile se mențin în acest segment de viață, așa încât fii prudent și ai răbdare. Dorință de rafinare sufleteasca este la cote înalte. Programează-ți activități culturale, vizite în locuri sfinte sau plimbări în aer liber.

Vărsător

Se pare că și astăzi îți surâde norocul la banii și bunurile altora. Ori primești un cadou spectaculos, ori o suma de bani necesara nevoilor tale actuale. Pe de alta parte, sunt momente bune de a-ți achita datoriile de orice fel. Verifica pe îndelete documentele financiare sau cele specifice bunurilor. S-ar putea să descoperi nereguli, dar se pot remedia. Spre seara lasă grijile deoparte și odihnește-te conștient.

Peşti

Din nou relațiile parteneriale și colaborările te solicită din plin. Este posibila o discuție decisivă cu partenerii: de viață sau de colaborare. Fii prudent și nu da frâu liber emoțiilor momentane. În cazul proiectelor s-ar putea că o etapă să se finalizeze. Cuvântul de ordine al zilei vă fi schimbarea în tot ce tine de ceilalți. Spre seara detașează-te de cotidian și alcătuiește-ți noi planuri de viitor.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button