112

Cățelușa Bata i-a dus pe anchetatori spre suspectul dublei crime din Șimon

Bata este cățelușa care i-a dus pe anchetatori spre suspectul dublei crime din Șimon, Brașov.
Aceasta are 4 ani și 11 luni. Este antrenată pentru prelucrare urmă și miros. Ea i-a ajutat pe criminaliștii implicați în cercetarea oribilei crime de la Bran.

„Ea a fost cea care s-a oprit în dreptul gardului locuinței criminalului și nu s-a mai mișcat din loc.
A fost un indiciu suficient de puternic pentru ca polițiștii să nu mai bâjbâie și să se oprească în dreptul curții indicate de Bata drept zonă de interes pentru cauză. Odată ce dubla crimă a fost descoperită luni dimineață, la Bran a fost o adevărată desfășurare de forțe a poliției.
Pe lângă criminaliști din Brașov și București, sprijiniți de polițiștii de la operațiuni speciale, în anchetă a fost implicată și Bata, unul dintre câinii antrenați în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Brașov pentru depistare de urmă și miros.

Echipele de polițiști erau pregătite pentru căutări ample prin pădurile din zonă. Într-o primă fază a anchetei s-a crezut că suspectul dublei crime a fugit (…).
Cățelușa nu s-a depărtat prea mult de casa soților omorâți, ba din contră, s-a oprit exact în dreptul unui gard improvizat care despărțea proprietatea victimelor de cea a unei rude despre care vecinii anunțaseră polițiștii să se afla în dușmănie cu Nicu și Alexandra.
Bata nu s-a mai mișcat din loc, iar atunci au înțeles polițiștii că este o zonă de interes, iar cățelușa a luat urma suspectului. La scurt timp, în curtea indicată de Bata au fost găsite armele folosite (…).
Suspectul nu părea să fie acasă, astfel că polițiștii au luat legătura cu tatăl bărbatului, un octogenar care a colaborat cu anchetatorii și le-a dat informații esențiale pentru conturarea unui profil psihologic al celui care avea să fie prins ulterior, după ore de negocieri, ascuns în mansarda casei (…)”, se arată pe contul de Facebook Polițiști – Uniți Suntem Puternici, care citează ziare.com. Stiri.tvr.ro a postat imagini video cu cățelușa Bata.

Vezi și:

Ce bilet a fost găsit în casa bărbatului acuzat de dubla crimă din Șimon, Brașov

(video) Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov s-a rănit la gât înainte să se predea. Recunoaște parțial comiterea faptelor

Suspect reținut pentru uciderea celor doi tineri din județul Brașov. Au fost atacați în dormitor, în toiul nopții… Detalii șocante…

Ei sunt tinerii morți în condiții suspecte, în județul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare