Expres

Horoscop 18 ianuarie. Comunicarea este foarte importanta astăzi

Horoscop 18 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Comunicarea este foarte importanta astăzi, astfel că alege-ți cuvintele cu grija. Ești tentat să povesteșți multe despre reușitele tale profesionale, lucru care vă atrage comentarii din partea interlocutorilor. Întâlnirile cu persoane erudite te vor bine dispune, pe de o parte, iar pe de altă parte, te vor impulsiona să-ți continui dezvoltarea personala și profesionala.

Taur

Se conturează cheltuieli majore. Pe de o parte, este vorba de achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor comune cu membrii familiei. Însă, pe de alta parte este posibil să afli informații prețioase vizavi de cota financiara pe care trebuie să o primești dintr-o colaborare sau afacere personala. Cheltuiește strictul necesar!

Gemeni

Ești un bun exemplu pentru ceilalți, în mod special pentru partenerul de viață și colaboratorii din segmentul profesional. Chiar daca unii vor comenta ideile sau propunerile tale, până la urmă te vor urma îndeaproape și îți vor recunoaște meritele. Fii înțelegător cu țoață lumea și accepta și ideile altora. Bucura-te de prezenta celor dragi!

Rac

Este posibil să te necăjească unele probleme de sănătate. Ia în serios semnalele organismului și dozează-ți eforturile. Tentația de a te implica în mai multe treburi cotidiene este mare și păguboasă astăzi. La serviciu eșți solicitat și ar fi bine să-ți selectezi prioritățile. Cei dragi sau colegii de munca, te pot ajuta cu placere. Acceptă-le sprijinul!

Leu

Ai dori să petreci mai mult timp cu persoana iubita sau copiii. Însă, prietenii și obligațiile pe care le ai fata de aceștia iți oferă prea puțin timp și resurse pentru a te retrage în liniștea și confortul casei. Astfel, relațiile cu cei dragi pot deveni anoste și gata conflictul. Aranjează programul astfel încât să te împarți echitabil între activitățile zilei.

Fecioară

Astăzi sunt momente favorabile de a petrece în familie, alaturi de rude și persoanele dragi. Depănarea amintirilor din copilărie, bilanțul evenimentelor care tocmai s-au încheiat, servirea unor bucate tradiționale, ambianța familială te vor face să radiezi de fericire. Astfel, ceilalți se vor molipsi de la tine și iți vor tine isonul. Fii cumpătat în toate!

Balanţă

Dialogurile și întâlnirile cu neamurile și prietenii apropiați reprezintă aspectele importante de astăzi. Bucură-te de vizite, conversații, călătorii pe distante scurte și fii deschis la schimbul de informații care se vehiculează în preajma ta cu o mare viteza. Partenerul de viață sau unii colaboratori iți pot face surprize deosebite. Fii prudent la vorba!

Scorpion

Sunt posibile cheltuieli neprevăzute, fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Alcătuiește o lista de priorități. Partenerul de viață, rudele sau prietenii te susțin financiar cu tot dragul. Bucura-te de prezenta semenilor, de faptul că oferi cadouri minunate, pentru că și alții se vor bucura de tine și iți vor oferi daruri interesante și utile.

Săgetător

Eșți concentrat numai pe nevoile tale personale și pare că iți este dificil să relaționezi corespunzător cu ceilalți. Detașează-te de propria-ți persoana și implica-te bucuros, alaturi de cei dragi, în activitățile care se ivesc. Partenerul de viață te sprijină necondiționat, chiar daca în felul sau. Accepta și alte fațete ale semenilor și ale realității înconjurătoare!

Capricorn

Ar fi bine să te odihnești astăzi și să te gândești pe îndelete la îmbunătățirea stilului tău de viață. Ai nevoie să-ți remodelezi concepțiile și ideile vizavi de semeni și provocările cotidiene. Este un bun prilej de a deschide un jurnal personal și de scrie în el doritele, neplăcerile, planurile de viitor. Găsește și aspectele pozitive din viață, care sunt destul de multe.

Vărsător

Ești înconjurat de prieteni, astfel că este bine să te bucuri de prezenta lor și de sfaturile sau îndemnurile primite. Unii vor încerca să te provoace pe diverse teme, doar că nu vor avea sorți de izbândă, daca ești precaut în vorbe și gesturi. Asculta cu luare aminte la conversațiile altora. Vei fi uimit de concepțiile și opiniile expuse!

Peşti

Energia zilei te pune pe o scena imaginară și țoață lumea te vă urmări cu interes. Este rost de întâlniri și dialoguri cu persoane importante, șefi de la serviciu, figuri autoritare din cadrul familiei. Fii deschis la socializare și ai încredere că vei face fata cu brio. Evita contrazicerile, provocarea altora și reacțiile nefavorabile imaginii tale publice.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button