112

Update. Un tânăr de 19 ani, rănit grav în accidentul de pe DN 10

Un tânăr de 19 ani, rănit grav în accidentul de pe DN 10!

„In jurul orei 08.00 am fost anuntati de producerea unui accident rutier pe DN10, pe raza localitatii Teliu. In urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată. La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, doua echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă. S-a intervenit pentru descarcerarea victimei și pentru acordarea asistentei medicale necesare. Victima, o persoană de sex masculin in vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial, era inconstientă și a fost transportată la Spitalul Judetean Brașov de către echipajul SMURD”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

„În urma accidentului rutier a rezultat o victimă, conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 19 ani din localitatea Budila, județul Brașov, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a anunțat și IPJ Brașov.

Amintim că un autoturism a intrat într-un stâlp. Vezi și: Autoturism intrat în stâlp, pe DN 10, în județul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Update. Un tânăr de 19 ani, rănit grav în accidentul de pe DN 10 […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare