Expres

Un brașovean se plânge de dezastrul lăsat de ucraineni într-un imobil din oraș

Un brașovean se plânge de dezastrul lăsat de ucraineni într-un imobil din oraș, potrivit transilvania365.ro.

„Problema este că îi ajuți, dar ei nu știu să aprecieze deloc acest lucru, din contră. Te trezești cu apartamentul gol, nu te anunță nici măcar când pleacă. Să spună un mulțumesc este ceva de domeniul fantasticului. Plus de asta, lasă dezastru în urma lor. Am găsit pereți sparți, mizerie multă, și bunuri distruse. Nu este în regulă, noi îi ajutăm, dar măcar să se poarte civilizat”, a declarat, pentru sursa citată, brașoveanul care ar fi pus mai multe locuințe la dispoziția ucrainenilor.

Imagini – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
21 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

SI??? A luat firfireii? Sa taca! Sa ia cu ”slava hucraina”. ”A pus mai multe locuinte…”
Doar retardeii ca vilighei ii socotesc pe acesti racheti ”oameni”. Pentru ca se aseamana. Oamenii educati si civilizati nu-si fac de lucru cu astia.

Mita
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Esti defect rau. “Astia” sunt o multime. Printre ei sunt si buni si rai, fix ca la noi. Tu , de exemplu, esti o mizerie lipsita de compasiune. Asta nu înseamnă ca toti suntem asa. Nici nu cred ca ai… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Mita
1 an în urmă

Hai nu zau… I-ai acasa tu. PE TOTI. Sa te bucuri din plin de ei. Arata ca-ti pasa, nu doar sa latri despre ”compasiune”. Vrei ”compasiune”? Atunci citeste ce le fac ciolovecii la romani. Si nu doar la romani, ca… Citeşte mai mult »

Anișoara
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Ce sa citim ma incuiatule? Ce le fac românilor? Daca au ales sa ramana acolo evident trebuie să vorbească limba taŕii respective. Nu ca noi romanii care prin ardeal trebuie sa cerem o pâine in alta limba.. Nu mai vorbi… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Anișoara
1 an în urmă

Fa, pai ce spui tu acolo? Adica valorile europene nu sunt bune??? ZI, FA!?
PAI NU EUROPA LE DA BANI DE RAZBOI, FA? NU EUROPA LE PLATESTE CAZAREA, FA? Le da bani sa nu crape de foame?

cristina
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

le-o fi dand dar viata ei si-o dau. Vorba unora restul se uita ca le spectacol

cristina
Răspunde la  Anișoara
1 an în urmă

sau te trezesti ca idiotu (cand mai insotesti si un strain) cand ceri indicati de orientare prin doua judete din tara ca nu stie sa ti le dea in limba tarii…

Cojanu
Răspunde la  Mita
1 an în urmă

@Mita, chiar ce spui este problema, ca sunt o multime.

Anișoara
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Au crescut groaznic chiriile fin cauza lacomiei voastre. Ati jefuit ucrainienii de i.ati rupt fără să țineți cont prin ce trec ei. Acu va plangeți? Ne faceți de rusine in fața unor oameni atât de incercati. Înainte să veniți a… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Anișoara
1 an în urmă

Fa, i-ai acasa tu, sa ne arati ce iubitoare esti. I-ai pe toti si asigura-le tot confortul. Nu doar sa latri, sa faci efectiv. Sa ne arati ca-ti pasa!

cristina
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Asa poate vorbi doar cineva care nu ii cunoaste. Nu stiu ce ai face sa ai toata viata intr-o valiza. Si sunt foarte ma ajuta cateva fete la afacere si inca nu m-au lasat niciodata cand am avut nevoie fata… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Zice omul ca i-a ajutat. Inseamna ca i-a cazat pe gratis, pe cheltuiala sa? Apa, gaz, curent, cablu, net?

Dr. Cosma
1 an în urmă

Măi găinațule, pe tine când alții te fac țigan și te țin la ușă cu basca în mână , nu-ți convine , începi să înjuri și să arunci cu băligar în toată lumea, dar pe alții știi să-i judeci ,… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Dr. Cosma
1 an în urmă

“Dottore”, tu de-al cui esti? “Dottore” de-al lui Ponta sau de-al lui Oprea? Cu studii “doctorale” unde? Geme tara de alde astia ca tine. De unde stii ce patesc tiganii? Ai stat si tu cu mana intinsa ca tiganii? Ca… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Repostaca feisbuc m-a cenzurat? Unde este comentariul? Sau aici se publica doar alea pro ruse, pro Putin, propagandistice, antivacciniste, etc?

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, propagande leghebetista, vaccinista, muricana o gasesti pe bezebea, ge4pulimedia, hadevarul… Acolo ti se spune ce trebuie sa crezi si ce nu. Acolo silabisesc redusii mintal. Acolo ciorile sunt albe, dozele sunt bune…

Anișoara
1 an în urmă

PAI DE CE SCOSTEȚI COMENTARIILE?

Willy
Răspunde la  Anișoara
1 an în urmă

Asa e aici, la brosurica. Apar doar comentariile cu injurii ale latraului de casa putinist.

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, pentru aia spalati pe creier exista bezebeaua, ge4pulimedia, hotiniusi, hadevarul… Adevarul nu e pentru toti, el supara.

Raoke
Răspunde la  Anișoara
1 an în urmă

Fa, poate ca ai folosit un limbaj licentios. Sau nu stii ce-i acela?

cristina
1 an în urmă

Eu am trei famili si sunt toti cu bun simt pastreaza apartamentele perfect (ca in vorba aia poti linge de pe jos) si sunt foarte atenti la consum. Atenti daca picura un robinet au zis sa pun tenperatura pe 19… Citeşte mai mult »

Back to top button