Expres

Horoscop 29 decembrie. Scorpionii au chef de glume, pentru Lei pot să apară sume importante de bani

Horoscop 29 decembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

La începutul zilei ești destul de retras. Organismul iți da semne de oboseală, dar o plimbare în aer liber sau o muzică relaxantă te-ar ajuta enorm. Pentru că domeniul profesional este destul de încercat, vei fi nevoit să-ți îndrepți atenția și eforturile în acest sens. Spre seara te vei simți mai bine, iți revin cheful de viață și dorință de a fi în mijlocul celorlalți. Planifica-ți activități de întreținere corporala sau întâlniri cu prietenii.

Taur

Astrele iți recomandă discreție și activități de rutină. Chiar daca în primele ore ale zilei ești preocupat de prieteni, după amiază dorință de retragere din forfota vieții vă fi la cote înalte. Afecțiunile legate de aparatul osos te pot necăji, de aceea fii prudent. Evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Oferă-ți momente de relaxare în aer liber sau de meditații în locuri sfinte.

Gemeni

Ceva sau cineva din mediul socio-profeisonal te solicita mult și astăzi. Sunt posibile vesti importante legate de șefi sau de poziția ta în cadrul unui loc de munca. Poți primi reproșuri vizavi de modul în care îți îndeplinești atribuțiile la serviciu. Sunt momente pasagere, însă retine informațiile primite și ai mai multa grija de imaginea ta în ochii celorlalți.

Rac

În prima parte a zilei iți sunt recomandate activitățile legate de studii sau de călătorii în străinătate. Poți primi vesti de la cineva aflat dincolo de granițele tarii, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. După-amiaza, bine ar fi să iți îndrepți atenția către sectorul profesional. Un sef te poate chema la raport. Fii prudent, asculta ce ți se reproșează și încearcă să remediezi lucrurile.

Leu

Este o zi buna pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. În funcție de caz, verificat-ți documentele bancare sau cele legate de moșteniri sau partaje. Este posibil să primești bani din partea unui autor necunoscut, însă fii cu băgare de seama. În a doua parte a zilei se întrezăresc vesti legate de străinătate. Ți se poate propune o călătorie în scop profesional. Pe de alta parte, sufletul tău are nevoi spirituale.

Fecioară

La începutul zilei, relațiile parteneriale cotinuă să te provoace. Este nevoie de o discuție serioasa cu partenerul de viață, întrucât exista nemulțumiri mocnite de ambele parti. După-amiaza se întrezăresc chestiuni financiare legate de banii și bunurile altora. Trebuie să iți achiți toate datoriile, în special taxele, impozitele sau creditele bancare. De reținut că în acest segment de viață, răsturnările de situație pot fi frecvente.

Balanţă

Ai multe și mărunte de făcut, atât acasă, cât și la serviciu. Relațiile cu ceilalți lasă de dorit, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabila, dar spre seara te vei simți mai bine. În a doua parte a zilei este bine să iți verifici relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. S-ar putea să descoperi unele nereguli, însă analizează totul pe îndelete și decide în consecință.

Scorpion

Astăzi ești bine dispus, ai chef de glume, reușind să-î înveselești și pe cei din jur. Te-ai putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriza pentru cei dragi. Dar, în a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu sau acasă. Atât relațiile colegiale, cât și cele cu șefii sunt distorsionate. Recomandabil este să te ocupi serios de toate îndatoririle profesionale, bazandu-te doar pe forțele tale.

Săgetător

Gândurile tale sunt îndreptate și astăzi către casa și familie. În prima parte a zilei poți face ușor curățenii generale, reparații curente sau planuri pentru achiziționarea unui teren sau a unei locuințe noi. După-amiaza se pare că vei avea de-a face cu persona iubita sau cu copiii. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri sau chiar despărțiri. Fii prudent, încearcă să aplanezi conflictele și spune tot ce ai pe suflet.

Capricorn

Prima parte a zilei este favorabilă călătoriilor scurte și dialogurilor cu cei apropiați. Poți afla vesti alarmante despre cineva drag, însă nu te implica emoțional în problemele altora. În a doua parte a zilei iți sunt favorizate activitățile gospodărești. Aranjează-ți spațial locativ, alcătuiește planuri de remediere a defecțiunilor sau chiar de achiziționare a unei case noi.

Vărsător

O zi în care banii și bunurile câștigate din munca proprie îți atrag atenția, mai ales în primele ore. Poți primi cadouri și recompense mărunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutăți legate de salarizarea de la un loc de munca. După prânz vor interveni întâlniri cu cei apropiați. Unii își vor destăinui problemele, în speranță că le vei întinde o mana de ajutor.

Peşti

Ar trebui să te simți în formă. Cel puțin în prima parte a zilei ai energie, ești dornic de a te implica în tot și toate, însă bine ar fi să te rezumi doar la treburile tale. În partea a doua a zilei, stările tale de spirit vor fluctua mult. Banii și implicațiile sunt o temă. Ești nemulțumit de salarizarea de la un loc de munca, însă este nevoie să iți schimbi percepția vizavi de bani.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button