Expres

Horoscop 27 decembrie. Zodia care primeşte veşti impoirtante din străinătate…

Horoscop 27 decembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Discreția, modestia și temperanța sunt principalele aspecte care te caracterizează astăzi. Sufletul tău are nevoie de singurătate și de meditație profunda. Sunt momente bune pentru o analiza minuțioasă a evenimentelor petrecute în ultimul timp. Poate ar fi bine să te gândești la o reconfigurare a planurilor de viitor, indiferent care sunt implicațiile. Asculta-ți vocea interioara și acționează în consecință.

Taur

Ziua iți aduce în prim plan relațiile cu prietenii. Sunt posibile discuții aprinse cu aceștia, situații delicate, însă cu prudenta și discernământul vei depăși totul cu bine. Un protector important iți poate da sfaturi utile și informații prețioase legate de domeniul profesional. Totuși, cele mai bune și sigure dialoguri le ai, în aceasta perioada, cu membrii familiei.

Gemeni

Astrele te sfătuiesc să te ocupi pe îndelete de sectorul profesional, în special de relațiile cu șefii. S-ar putea să fii nevoit să dai explicații unui sef vizavi de ultimele tale decizii profesionale. Explica-ți acțiunile în cuvinte puține, vino cu dovezi palpabile și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Spre finalul zilei relaxează-te la un film bun.

Rac

Astăzi vin vesti din străinătate sau despre studii pe termen lung. Unele sunt neplăcute sufletului tău, însă abordează totul cu răbdare și pragmatism. Bine ar fi să acorzi o atenție mai mare instruirii tale profesionale. În a doua parte a zilei se anunță întrevederi cu șefii sau autoritățile. Se pot isca ușor discuții aprinse, dar sunt momente pasagere. Minunat este că stai bine la capitolul financiar.

Leu

Tendință de a aborda totul prin prisma disciplinelor neconvenționale este la cote înalte astăzi. Pe de o parte, este bine, însă pe de alta, evită cercetarea unor evenimente sau situații care nu te privesc. Bine ar fi să iți concentrezi eforturile către achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Verifica-ți documentele financiare sau cele ale bunurilor materiale. Evita cheltuielile nefondate sau planurile de afaceri.

Fecioară

Relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat iți dau ceva bătăi de cap astăzi. Sunt posibile discuții aprinse, de aceea fii prudent și asculta părerile celorlalți. S-ar putea să descoperi nereguli în acest sector de viață, dar nu sunt motive de îngrijorare. Totul se poate rezolva. Însă, bine este să reții că tot ce întreprinzi în aceasta perioada vă avea ecouri pe tot restul vieții.

Balanţă

O zi cu multe treburi de rutină. Chiar daca ți-ai propus să rezolvi marea cu sarea, astrele iți înfrânează elanul. Relațiile cu ceilalți sunt distorsionate, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabila, de aceea evita eforturile suprasolicitante. Nu sunt recomandate consultațiile și analizele medicale, ci doar remediile naturiste. Orientează-te către o dietă de sezon, lecturează cărți amuzante și dormi mai mult.

Scorpion

Ai dori să te îndrăgosteșți. Cheful de distracții și aventuri este accentuat, dar se pare că ceilalți nu prea îți țin isonul. Relația cu persoana iubita este umbrita, dialogurile anoste, însă șarmul și exuberanța te pot ajuta treci peste orice impas. Alții vor avea de-a face cu copiii și problemele lor. Sunt momente bune pentru a-ți îndreptă atenția către un hobby. Spre seara organizează o mica agapă pentru cei dragi.

Săgetător

Casa, treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei sunt zonele importante ale zilei. Poți face ușor curățenii generale, reparații curente sau te poți gândi la achiziționarea unei case noi sau a unui teren. Cei dragi s-ar putea să nu iți șuștină ideile, dar explicațiile pertinente, presărate cu vorbe de duh, te vor duce către rezultatul dorit. Nu are nici un rost să compari vremurile trecute cu cele actuale.

Capricorn

Este o zi buna pentru studiu, documentare și demersuri specifice instruirii personale. Fie că te gândești la domeniul profesional, fie la un hobby, astrele iți recomanda îmbogățirea bagajului de cunoștinte și lărgirea orizontului cunoașterii. Pe de alta parte, s-ar putea să faci mai multe drumuri astăzi în scopuri diverse. Spre seara, o ruda sau un prieten apropiat iți vă da o mulțime de vesti care mai de care mai interesante.

Vărsător

Aspectele legate de bani sunt la ordinea zilei pentru tine. Ești nemulțumit de ce constați, dar bine ar fi să te gândeșți la o reevaluare a activității desfășurate și la câștigul aferent. Totuși, ziua iți vă fi îndulcită de mici cadouri sau favoruri din partea unor oameni dragi. Energia vitala este la cote joase, astfel încât dozează-ți eforturile și ocupa-te doar de treburile de rutina.

Peşti

Ar trebui să te simți bine și să ai multa pofta de viață. Chiar daca exista nemulțumiri, în special legate de relațiile sentimentale și cele cu copiii, privește partea frumoasa a lucrurilor și fii mai înțelegător cu ceilalți. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de înfrumusețare, pentru dialoguri cu medici sau pentru analize medicale. Nu sunt probleme majore de sănătate, însă psihicul tău este destul de răscolit.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button