Expres

Ionuț Cristache va modera o nouă emisiune TV

Ionuț Cristache va modera o nouă emisiune TV.
Jurnalistul Ionuț Cristache, realizatorul podcastului EVZ Play va face echipă cu Mircea Dinescu, într-o nouă emisiune la Prima News. Show-ul va debuta la jumătatea lunii ianuarie și va fi difuzat în fiecare duminică seara, după știrile Focus de la ora 18.00. Noua emisiune, care se va numi „La Final”, va fi difuzată în intervalul orar 19.00 – 22.00.

În noul show, Ionuț Cristache va face o sinteză a săptămânii pe parcursul celor trei ore de emisie, unde va comenta principalele evenimente alături de Mircea Dinescu. De asemenea, emisiunea va mai avea o zonă de interviu, dar și un segment dedicate discuțiilor, cu un invitat plus Mircea Dinescu, după cum relatează Infoactual.

Până în luna februarie a acestui an, Ionuţ Cristache a lucrat la TVR, post unde a realizat show-ul politic Romania9. După cinci ani, el s-a despărțit de postul național de televiziune, nemulțumit că emisiunea sa a fost mutată de la ora 21.00, la ora 17.00.

Ionuț Cristache va modera o nouă emisiune TV. La câteva luni după plecarea de la TVR, Ionuț Cristache a început să realizeze un podcast pe EVZ Play, pe care îl va continua și din luna ianuarie, în paralel cu emisiunea de la Prima News.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] atunci când am gândit proiectele”, declară Dana Chera.„Vezi ce crezi” este o emisiune săptămânală, de tip talk-show, care se va difuza în fiecare duminică în intervalul 20.00 […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare