Expres

Horoscop 19 decembrie. Zodia care are parte de câştiguri financiare

Horoscop 19 decembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Ziua anunță câștiguri financiare cu ajutorul altora. Poți primi o suma de bani restanta în urma unei colaborări sau partenerul de viață contribuie cu bani frumoși la îmbogățirea patrimoniului familial. Ai fi tentat să faci investiții importante într-un hobby sau pentru cineva drag: un copil, un iubit sau o rudă dragș. Recomandabil este să te abții, pentru că poți lua decizii în graba fară să cunoști toate detaliile obiectului de investiții.

Taur

Ești preocupat astăzi de relațiile parteneriale. Ai dori că lucrurile să se desfășoare altfel, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale de colaborare. Deocamdată, tu ești cel care poți direcționă aceste relații într-un alt sens considerat de tine mai bun, numai că ai nevoie de un plan bine pus la punct. Evita să fii prea distant, prea impersonal sau prea critic cu ceilalți. Chiar ai șanse deosebite de a fi ascultat și urmat în toate planurile tale.

Gemeni

Ziua este favorabila activităților de rutina de la serviciu sau de acasă. Energia zilei iți susține reorganizarea programului zilnic pentru o perioada mai lunga de timp. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent. Sunt momente bune de a folosi remedii naturiste combinate cu odihna și detașare de tumultul cotidian. Evita pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, întrucât te poți descurca excelent cu puțin efort și bunavoință.

Rac

Relația cu persoana iubita sau cu copiii te îndeamnă să te gândeșți serios la viitorul acestora. Se pare că din când în când apar neplăceri legate de bani sau bunuri folosite în comun. Sunt momente bune de a lămuri chestiunile sentimentale și de a lua decizii radicale vizavi de implicarea ta afectiva. Pe de alta parte, folosește-ți creativitatea și îndreaptă-ți eforturile către un hobby. Ai putea investi astăzi ceva bani într-o activitate recreativă.

Leu

O zi potrivita pentru a-ti indrepta atentia si eforturile catre membrii familiei si nevoile lor. Ai spor la treburile gospodaresti și idei bune legate de casa, gradina, bunuri patrimoniale. Sfatuieste-te cu cei dargi si ofera-le tot sprijinul de care au nevoie. Esti cam distant si rece fata de ceilalti si astfel poti fi inteles gresit. Controleaza-ti atitudinea si actioneaza si cum doresc membrii familiei. Dupa-amiaza sunt momente excelente pentru un taifas in mijlocul celor dragi.

Fecioară

Energia zilei îți impulsionează dorința, dar și putința de a afla lucruri noi și interesante legate de viitorul tău socio-profesional. Sunt posibile discuții cu persoane mai în vârstă sau cu persoana iubita. Afli detalii ascunse ale unor evenimente din preajma ta. Fii receptiv și asculta mai mult, decât să vorbești. Totodată poate ar fi bine să-ți planifici un program de formare profesionala care să te ajute să-ți schimbi locul de munca sau chiar întreaga activitatea profesionala.

Balanţă

Apar fluctuații financiare. Este posibil să primești informații legate de schimbarea condițiilor de munca, a salarizării și a colegilor. Până la urma vei constata că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Partenerul de viață sau colaboratorii din cadrul unui proiect profesional te susțin material suficient de bine. Evita cheltuielile nefondate și urmărește și alte forme de căștig. Abordarea unui al unui al doilea loc de munca ți-ar aduce satisfacții excelente.

Scorpion

Dorință de libertate, de independența în toate aspectele vieții este la cote înalte astăzi. Fii prudent pentru că ești destul de emotiv, cu toane și poți strica relațiile cu ceilalți. Iți sunt favorizate proiectele sociale de anvergura, aderarea la alte grupuri care sunt pe gustul tău, însă deocamdată studiază terenul și lasă acțiunea propriu-zisa în acest sens pentru următoarele zile. După-amiaza antrenează-i pe cei dragi la o plimbare în aer liber sau la o mica reuniune amuzanta.

Săgetător

Energia zilei te îndeamnă la tacere, izolare și meditații în locuri sfinte. Sunt momente bune de a te odihni, de a te detașă de iureșul vieții și de a-ți trasa planuri noi. De reținut visele, viziunile și revelațiile de astăzi, pentru că iți aduc informații prețioase pentru toate sectoarele vieții. Pe de alta parte, ar fi bine daca ți-ai revizui sistemul valorilor personale și te-ai orienta mai mult către laturile spirituale ale vieții. În acest sens te pot ajuta disciplinele ezoterice.

Capricorn

Ești atras de libertate și inedit. Prietenii sunt cei care te pot susține, fie prin dialoguri interesante pe teme avangardiste, fie prin propuneri de proiecte comune. Interesant este că tu ești cel care deții pârghiile de realizare a oricărei acțiuni. Lasă-ți imaginația să zboare și să alcătuiască cele mai năstrușnice planuri de viitor. Totuși, ai în vedere faptul că orice realizare de-a ta depinde pentru moment de banii și bunurile folosite în comun cu alții.

Vărsător

Dorință de a lua decizii și de a acționă de unul singur iți poate atrage oprobriul șefilor sau colegilor de lucru. Bine ar fi să tii cont și de părerile celor din jur, dar mai ales de cele ale persoanelor cu autoritate sau funcție înalta. Pe de alta parte, imaginea ta publica se poate schimba, însă depinde doar de tine cum iți construiești alta mult mai buna. După-amiaza sfătuiește-te cu membrii familiei despre tot ce te frământă.

Peşti

O zi buna pentru mentalul tău, deoarece influentele astrale iți oferă idei mărețe, claritate în gândire și mult farmec în vorbe. Sunt momente bune de a-ți planifica forme de instruire personala sau profesionala, pentru că ai toate șansele să alegi ceva deosebit și cu efecte de durata. Țările străine sunt o tema minunata de a-ți largi orizontul cunoașterii fie prin discuții cu cei aflați acolo, fie având în vedere o călătorie. După-amiaza apar chestiuni profesionale.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button