Expres

Gigi Becali – despre party-ul de la Bran: „Satan”!

Gigi Becali – despre party-ul de la Bran: „Satan”!

Omul de afaceri Gigi Becali a comentat și el petrecerea de Halloween a miliardarilor de la Castelul Bran, din județul Brașov.

Patronul FCSB a adus discuția pe teren religios, cu lupta între bine și rău, între Iisus Hristos și Satana. El a declarat la România TV:

„Fiecare om e liber să facă ce vrea. Fiecare-și alege ce vrea. Nu ești obligat. Te duci spre Hristos sau spre Satan. Ei și-au ales stăpânul, care este adversarul lui Hristos. Se duc acolo și fac niște ritualuri și se întâlnesc cu stăpânul lor. Dacă se întâlnesc cu stăpânul lor, care e treaba voastră? Nu este chiar așa, e mai mult de vorbit pe tema asta. Dacă vă spun, nu o să înțelegeți. Sau spuneți că Becali e nebun. Sunt lucruri care se întâmplă, se apropie lumea de sfârșit. Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi. De ce să mă bag și eu în treburile astea? Mi-e frică și mie. De duhurile rele din văzduh… În particular pot să spun. Public, nu pot să spun. Bogații lumii vin la Biserică, să se roage la Dumnezeu?! Unde-și fac ei rugăciune? La stăpânul lor, alt stăpân. Noi îl avem pe Hristos, suntem creștini ortodocși. Să ne ferească Dumnezeu de tot ceea ce fac ei acolo în castelul ăsta, la Bran!”.

Gigi Becali – despre party-ul de la Bran: „Satan”!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

Cred ca ar fi momentul sa incetati cu redarea in spatiul public a ineptiilor debitate de acest imbecil!

Willy
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

Jonele, unde latra zilnic latraul putinist barbughe moscovitul, se poate exprima liber si nea Gigi. Doar cine se aseamana se aduna.

1 an în urmă

[…] Gigi Becali – despre party-ul de la Bran: „Satan”! […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare