Lifestyle

De ce nu este măritată Lili Sandu cu tatăl fiului ei

Recent, Lili Sandu a explicat de ce nu este măritată cu tatăl fiului ei. Prezentatoarea de la PRO TV este împreună cu Silviu Țolu de mai mulți ani și au împreună un băiețel.

Lili Sandu a explicat motivul pentru care au tot amânat evenimentul așteptat de rude și de ce s-a ajuns să nu fie încă măritată cu tatăl fiului ei.
Cei doi s-au cunoscut în 2015, la Istanbul, pe vremea când el făcea reserch pentru blogul său, iar Lili era în vacanță cu o prietenă.
Silviu Țolu este mai tânăr cu 12 ani decât iubita lui.
Cuplul avea în plan să facă nunta, dar pandemia de coronavirus i-a determinat pe cei doi să amâne tot.

Oricum, actrița a mărturisit că nu se vede mireasă. Totuși, ar urma să se căsătorească civil.

„În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia, au fost și foarte multe restricții, nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie. Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat mireasă. Dacă m-aș mărita mi-ar plăcea să am așa o rochie foarte vaporoasă, luată de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ. Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-aș fi dorit să pot, dar nu sunt așa”, a declarat Lili Sandu, conform click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button