Expres

BRAȘOV. Un tânăr strânge azi donații pentru a le duce copiilor din Ucraina / De ce e urgent nevoie

  • donatii_4.jpg
 

Dorin Boșneagă e un inimos tânăr brașovean, care din primele zile ale invaziei rusești în Ucraina s-a implicat și a organizat pe cont propriu strângeri de donații pentru oamenii afectați de război, fie ei refugiați ajunși la granița României, fie familii cu copii rămase în țara lor. Zilele acestea a pornit o nouă colectă, care se va încheia astăzi, pentru ca spre seară să poată pleca pentru a duce donațiile în Vama Siret.
Așa că astăzi, sâmbătă, de la ora 9:00, vă așteaptă în fața Bisericii Schimbarea la Față (de la „Micșunica”), unde a primit permisiunea de a pune un pavilion.

Acțiunea de acum vine în urma unui apel disperat sosit de la graniță.

„Am primit un telefon de la doamna Gabriela, din Siret, coordonator sortare donații. «Dacă ne puteti sprijini, am avea nevoie de următoarele produse: Pampers nr 2, 3, 4, 5, servețele umede, mâncărică la borcănele, suzete, biberoane, lapte praf, cereale, nurofen, panadol, pături, alimente neperisabile, lapte UHT, pateuri de post, cornuri cu ciocolată, 3 in 1, ceai granulat, cafea solubila, biscuiți, sărățele, ulei, zahăr, făină de grâu și de porumb, fasole, conserve, de toate aceste lucruri au nevoie cei de dincolo de graniță. Sunt familii cu copii care au nevoie urgent și nu facem față»”. 

Pe Dorin Boșneagă îl puteți contacta la numărul 0754386336 și prin e-mail – dorinbrasov058@gmail.com.

„Vă asigurăm că tot ce strângem ajung acolo unde este nevoie. Haine nu mai strângem. Știm că și românii noștri au nevoie și sunt alături pe cât posibil, dar oamenii aceștia fug de război și chiar nu știu încotro să meargă, mai ales copiii”, mai spune Dorin.

Foto: Dorin Boșneagă

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button