Politic

BRAȘOV. Lucian Pătrașcu, IGNORAT de primarul Coliban! „Administrația USR-istă, dovadă de incompetență”…

  • WhatsApp Image 2020-04-29 at 13.19.49_280216.jpeg
 
Subprefectul PSD Lucian Pătrașcu, fost consilier local, a precizat că primarul Brașovului, Allen Coliban (USR), a ales să-i ignore solicitarea de prelungire a termenului până la care să poată fi depuse dosarele pentru anveloparea blocurilor prin programul PNRR, „la fel cum alege să ignore zilnic brașovenii”.
 
„Ca atare, doar 200 de asociații din Brașov au reușit să depună dosarele în termenul scurt anunțat de municipalitate. Mult prea puține, având în vedere faptul că această cofinanțare din partea beneficiarului este 0. În Brașov sunt peste 1500 de asociații de proprietari. Mă întreb oare câte dosare nu au ajuns la timp? Și de ce actuala administrație nu a facilitat și rezolvat mai bine această situație? Administrația USR-istă a refuzat birocratic bani veniți gratis de la Uniunea Europeană, dând dovadă de incompetență, și posibil, rea voință”, a comentat Lucian Patrascu.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button