112

În România… Militar mort după ce a fost strivit de un tanc

  • tancuri.png
 

Un militar român a murit astăzi, fiind strivit de un tanc în timpul unui exercițiu, la poligonul de antrenamente de la Smârdan, județul Galați.

Conform presei centrale, tragicul incident a avut loc în timpul unui exercițiu tactic de nivel pluton la care participau doar militari români.

Potrivit TVR, mai multe ambulanțe ale SMURD au ajuns în zonă, dar tot ce s-a mai putut face a fost constatarea decesului. Din primele date, militarul avea 36 de ani. Militarul avea 35 ani și se afla în post fix, conform surselor Știrilor ProTV.

„Sunt alături de familia militarului care și-a pierdut viața la Smârdan, pe timpul activității de instruire cu tancurile. Din păcate, o activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie. Un om tânăr, de 36 de ani, și-a pierdut viața la datorie. Transmit condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis premierul României, Nicolae Ciucă. 

Accidentul fatal vine la aproximativ două săptămâni de la dubla tragedie aviatică din județul Constanța, unde opt militari români au decedat după prăbușirea a două aparate de zbor.

Sursa foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

VEZI ȘI:

Update. Cine sunt cei șapte militari care au decedat prăbușindu-se cu elicopterul, în această seară…

ALERTĂ. Două aparate de zbor militare au dispărut de pe radar, în România! Unul dintre piloți raportase condiții meteo nefavorabile / Update: „O seară neagră pentru Armata Română…”

Update. „Zbor lin către stele!” / Opt militari au murit în accidentele aviatice de aseară…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button