Sport

FC BRAŞOV. Jovanovic şi Covalciuc au semnat

  • fcbv_65.jpg
 

Igor Jovanovic şi Vadim Covalciuc au semnat cu FC Braşov, iar antrenorul Dan Alexa se va putea baza pe ei în meciul cu Minaur Baia Mare, din runda a doua a Ligii 2, care va avea loc duminică, la ora 13.30, pe Stadionul „Tineretului”.

Cei doi au fost prezentaţi pe pagina de Facebook a clubului:

• Igor Jovanovic, fundaş central, 33 de ani, croat cu cetăţenie germană – Fundaşul şi-a început cariera în Germania, acolo unde a jucat la mai multe echipe în tinereţe, apoi a mai evoluat în campionatele din Finlanda, Israel, Grecia, Coreea de Sud, Lituania şi România. În ţara noastră a mai evoluat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu, în Liga 1, iar la FC Braşov a venit de la Dinamo Bucureşti tot din Liga 1, acolo unde a evoluat sezonul trecut.

• Vadim Covalciuc, mijlocaş central, 19 ani, născut în Republica Moldova, cu cetăţenie română – Tânărul mijlocaş a jucat în ultimele două sezoane în Liga a 2-a la Metaloglobus Bucureşti. La FC Braşov a venit împrumutat de la ACS Kids Tâmpa. Este international de tineret în echipa de Under 19 a României, unde a jucat două meciuri, dar are meciuri şi în echipa naţională de Under 17 a Republicii Moldova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button