112

Județul BRAȘOV. O fată de 19 ani, victima violenței în familie

  • violentadomestica.jpg

O tânără de 19 ani a solicitat intervenția polițiștilor, ieri după-masă, la o adresă din Săcele – județul Brașov, după ce ar fi fost victima violenței în familie.

„La data de 04 iunie 2022, în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată de către o tânără, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.
Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că un tânăr, în vârstă de 29 ani, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce se aflau la domiciliu.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button