Politic

SCANDALUL CU IMNUL ȚINUTULUI SECUIESC. UDMR, „out” de la guvernare?!…

  • udmr_2.jpg

Cazul intonării imnului Ținutului Secuiesc de către hocheiști secui reprezentând România la Mondialul de hochei din Slovenia pare să ia amploare.

Punctele de vedere ale lui Tanczos Barna, ministrul Mediului, și Eduard Novak, ministrul Sporturilor, ambii de la UDMR, pe tema menționată, pro-secui, dar mai ales răspunsul dat de Kelemen Hunor, președintele UDMR, pentru Sorin Grindeanu, vicepremier și ministru al Transporturilor, i-a cam iritat pe cei din alianța de guvernare.

Potrivit realitatea.net, citând surse politice, PSD și PNL iau în considerare scoaterea UDMR de la guvernare. Asta pentru că, în principal, ar fi nemulțumiri legate de modul în care a reacționat formațiunea în scandalul legat de intonarea imnului Ținutului Secuiesc la meciul de hochei al Naționalei României cu Ungaria. 

DETALII: SCANDALUL CU IMNUL ȚINUTULUI SECUIESC. Noi păreri PRO și CONTRA…

„NU au cântat imnul Ținutului Secuiesc în locul imnului României”! Ministrul Sporturilor, referindu-se la hocheiștii secui care au reprezentat țara noastră la Mondiale…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button