112

Urgență la Therme! Un adolescent este RESUSCITAT, după ce s-ar fi înecat / Update: A fost declarat decesul

  • ambulantanoaptea_3.jpg

Tragedie la Therme, în apropiere de Bucureşti! Din primele informații, un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat la respectivul centru de recreere, fiind efectuate manevre de resuscitare. Alerta a fost dată cu puțin înainte de orele 20.00. Victima s-ar fi aflat acolo alături de un unchi al său, potrivit stiripesurse.ro.
Echipajul medical prezent la fața locului efectuează manevre de resuscitare pentru salvarea vieții persoanei în cauză.
Victima este un adolescent de 17 ani din localitatea Dragomirești Deal, județul Ilfov, conform Antena3.
În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt de drept.

Update 1:

Din nefericire, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, potrivit antena3.ro. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru activități din competență.

Update 2:

Potrivit martorilor, adolescentul înota într-o zonă în care apa nu era prea adâncă pentru el și ar fi putut sta în picioare și respira. Nu este exclus, astfel, ca decesul să fi survenit în urma unei probleme medicale (ex: infarct), deși băiatul nu era cunoscut cu afecțiuni. În cauză, se fac cercetări.

Update 3:

 „Sâmbătă, 12 februarie 2022 in jurul orei 19:40 personalul de supraveghere  Therme mpreuna cu echipa noastra de salvamari au intervenit prompt in sprijinul unui tanar de 17 ani care care părea să aibă dificultăți în apă, conform procedurilor de salvare.   
Personalul de interventie i-a aplicat masurile de prim ajutor pana la sosirea echipajelor de ambulanta. acesta fiind preluat de personalul medical SMURD cu semne vitale, continundu-se manevrele specifice. In pofida interventiei imediate si a eforturilor sustinute ale echipajelor de interventie, tanarul nu a putut fi salvat. 
Autoritatiile abilitate vor cerceta conditiile premergatoare de sanatate care au determinat dificultatiile de mentinere in apa ale tanarului, precum si conditiile specifice in care s-a produs acest accident. Întreaga echipă Therme este întristata de acest eveniment. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi. Therme Bucuresti opereaza la cele mai inalte standarde de securitate acestea fiind prioritatea de top a centrului. Siguranța in apa este o parte importantă a procedurilor noastre si a planului de răspuns în situații de urgență, iar personalul nostru, si in special echipa de salvamari, au o pregatire temeinica si permanenta pentru asigurarea si mentinerea unui mediu foarte sigur pentru toti vizitatorii. 
Vom continua să sprijinim autoritățile abiliate pe măsură ce acestia își desfășoară evaluarea”, au transmis reprezentanții Therme, potrivit antena3.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button