Expres

Realitatea Plus, amendată de CNA

  • realitateaplus.jpg

Postul Realitatea Plus a fost sancţionat, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu amendă de 10.000 de lei pentru declaraţiile moderatoarei Alexandra Păcuraru care, în timpul protestelor de la Bolintin, a cerut trimiterea romilor în India.
„Poate se va găsi un om de bine care să vină cu avionul şi toţi ăştia care nu respectă legea să-i urcăm şi să-i ducem… uite !… în India… tot există atâtea locuri nepopulate acolo şi tot se aseamănă între ei”, a spus atunci moderatoarea.

Reprezentanţii ONG-ului Aresel consideră „că în acest caz s-a făcut dreptate. Dorim de asemenea să luăm în calcul scuzele publice adresate de doamna Alexandra Păcuraru, emise în timpul următoarei emisiuni şi acceptăm această situaţie ca reprezentând circumstanţe atenuante, de aceea considerăm că o amendă la limita inferioară a legii este justă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button